یه خانم میانسال هست که اونجا تو اجاره میشینه و شوهرم میگه زشته که بریم خونه رو ببینیم قرارهم نیست بعد عروسی بریم اونجا زندگی کنیم قراره بریم یه شهر دیگه!!ولی حق ندارم از اینکه حتی ی بار هم توشو ندیدم ناراحت بشم؟؟ خب چیمیشه برم خونه ی خودمو ببینم؟؟ 😔😔 به مادرشوهرمم میگم میگه شما که قرار نیست بیاین اینجا چرا میخوای اینجارو ببینی به زنه هم استرس بدی؟😔😔😔 نمیدونم حق با کیه سر این موضوع باشوهرمم قهر کردم گفتم اون زنه مهمه ولی حرفای من برات مهم نیست؟؟اصلا کو خونه؟؟شاید فروختین واس اون زنه؟؟اونم عصبیشد گف آره فروختیم
تا مهر ۱۴۰۳ قطعا معلم میشم و میرم سرکار با خودم عهد بستم تا ب رویاهام نرسم بیخیال نشم 🤝♥️
برای حل مشکلم یه صلوات مهمونم میکنی؟🤗🌸نه اسمم ساداته و نه متولد ۶۷ ام. متولد ۷۶ ام. فقط اولش همینجوری یه اسم گذاشتم که عضو سایت شم نمیدونستم نمیشه تغییرش داد🙄😅
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
کسی که منو ریپلایی کردی اگه حرف چرت که درخور شخصیت خودت و تربیت خانوادگیته بهم گفتی جوابتو نمیدم تا بدونی ادم ندونستمت که جوابتو بدم 🙃 پس عقلتو به کار بنداز و خودت احترام خودتو حفظ کن 🙂
مردم به ارزوهاشون جامه ی عمل می پوشونن ،من حـتــی نتــونـستـم یه شورت پاش کنمـ🖤 از لحاظ روحــے احتیاج دارم بعضی فامیلارو انفـامیل کنم.**دیگه تو سن کم انقدر خراب نباشید بخدا دنیا اونقدراهم کوتاه نیس!!!!**کاش دلیل چت نکــردنت با من ڣـڶج شدنت باشه(:** +دلم واست تنگ شده میخوام برگردیم به اون روزا - اون روزا دیگه شب شده؛/شبت بخیر عزیزم): دانلود یکی که این روزا جــــام زندگـــی کنه💻..یه سری از تاپیکام درمورد دخترخالمه که قبلا راجبش توضیح دادم💙
وقتی کسی توش ساکنه درست نیست که شما وارد خونه بشید. درسته که صاحب اصلی اون خونه شما هستین، ولی در حال حاضر برای مدت مشخصی اونو اجاره دادید، یعنی واگذار کردید به یکی دیگه. الآن در اختیار یه غریبه هست. میخوای بری اونجا چی بگی؟