2777
2789
عنوان

چطوری مامان خوبی باشم🤔

187 بازدید | 10 پست

سلام مامانای صبور...من اگه بخوام الان بشینم ازمشکلاتی که ازاول شروع زندگی مشترکم تاالان داشتم بگم فککنم دوسه روز طول میکشه من وهمسرم باهم مشکل نداشتیم اما بخاطر مسائل مالی ومشکلاتی که دیگران درست کردن خیلی سختی کشیدیم الان هیچ کدوممون اون آدمای سابق نیستیم کلی ازموهامون سفید شد وکلی تجربه به دست آوردیم

من پسرم ده ماهشه بخاطریسری مسائل بیشترشو خونه ی پدرم بودم خیلی براش وقت میذارم دلم میخواد هیچ کمبودی نداشته باشه اینم بگم خیلی جنب وجوشش زیاده وکمخوابه اما من صبوری میکنم.ازتون میخوام بهم بگید چیکارکنم که همیشه صبورباشم چه کارایی براش انجام بدم که پرخاشگرنباشه وبچه ی خوبی باشه ممنونم

پشت هراکانت مجازی یه قلب درحال تپیدنه❤لطفا مراقب حرفامون باشیم....همه به اندازه ی کافی خسته هستن مرهم دردباشیم نه نمک روی زخم🙇‍برام دعاکنید مشکلاتم حل بشه...

خیلی برام مهمه یه فرد سالم تحویل جامعه بدم که هیچوقت نه به خودش نه به کسی آسیب بزنه

پشت هراکانت مجازی یه قلب درحال تپیدنه❤لطفا مراقب حرفامون باشیم....همه به اندازه ی کافی خسته هستن مرهم دردباشیم نه نمک روی زخم🙇‍برام دعاکنید مشکلاتم حل بشه...

من خیلی روتمیزی واینا حساسم ولی نمیخوام بخاطرتمیزی به بچه م سخت بگذرونم چیکارکنم روریخت وپاشاش حساس نباشم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی به سن دو سه سالگی برسه لجبازی و اصرار به مستقل بودنش شروع میشه اون موقع یاید خیلی صبور باشید کلا اجازه بده بچه کودکی کنه تو هر سنی، درکش کن و باهاش وقت بگذرون 

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿

فقط سخت نگیر میگذره بچه کتک میخوره حرف میشنوه روزای خوش داره روزای بد داره همه اینا براش تجربست 

مامانه کوچولوی یه گیلاس و آلبالو کوچولو 😍 ..اگه بارداری یا زایمان کردی حتما تاپیک مخصوص باردارامو بخون🙂تاپیک روزمرگی هامو بخون تا روحت شادشه😂😉
وقتی به سن دو سه سالگی برسه لجبازی و اصرار به مستقل بودنش شروع میشه اون موقع یاید خیلی صبور باشید کل ...

مرسی عزیزم.اصلا نمیخوام لجباز بشه میخوام خیلی براش وقت بذارم چندوقته خیلی خسته شدم اما گفتم نباید جابزنم اره همه میگن اون سن لجبازیه

فقط سخت نگیر میگذره بچه کتک میخوره حرف میشنوه روزای خوش داره روزای بد داره همه اینا براش تجربست  ...

ممنون دارم سعی میکنم خیلی صبورباشم اصلا نمیخوام کتکش بزنم

مرسی عزیزم.اصلا نمیخوام لجباز بشه میخوام خیلی براش وقت بذارم چندوقته خیلی خسته شدم اما گفتم نباید جا ...

امیدوارم سالم و سلامت باشه،  چه مامان مهربون و با فکری داره تبریک میگم 

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿
امیدوارم سالم و سلامت باشه،  چه مامان مهربون و با فکری داره تبریک میگم

مرسی عزیزم نظرلطفته انشالله همه بچه ها سلامت وعاقبت بخیربشن ...مرسی که اومدی نظردادی 

ممنون دارم سعی میکنم خیلی صبورباشم اصلا نمیخوام کتکش بزنم

یه چیزی بهت بگم بچه بی کتک نمیشه ما خودمون حدوحدود زندگیمونو با چشم غره هاوگاهی لنگه دمپایی ومگس کش مامانمون میفهمیدیم اینایی هم میگن نه کتک چیه همونان که اگه بچه مهمون تو خونشون خرابکاری کنه میگه وای مامان فلانش بچشو نگرفت در یه حدی که بچت بفهمه که خط قرمز چیه همیشه براش خطو نشون بکش

مامانه کوچولوی یه گیلاس و آلبالو کوچولو 😍 ..اگه بارداری یا زایمان کردی حتما تاپیک مخصوص باردارامو بخون🙂تاپیک روزمرگی هامو بخون تا روحت شادشه😂😉
یه چیزی بهت بگم بچه بی کتک نمیشه ما خودمون حدوحدود زندگیمونو با چشم غره هاوگاهی لنگه دمپایی ومگس کش ...

اره اینو قبول دارم...یه وقتاییم باید جدی شد تابچه حساب ببره