darkland مدیر عضویت: 1401/01/31 تعداد پست: 345 عنوان خیاط لباسمو خراب کرده خیلی ناراحتم هنوز از فکرم بیرون نمیره | مشاهده متن کامل بحث + 1579 بازدید | 40 پست یه لباس ماهی بلند خریده بودم واسه عروسی از وتک پایینش یکم بلند بود دادم خیاط کوتاه کنه ر....د تو لباسم خیلی ناراحتم لباسمو خراب کرده ۴،۵ سانت زیادی کوتاه کرد هر که او بیدارتر، پر دردتر / هرکه او آگاهتر تر رخ زردتر 1401/02/06 | 19:35 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
darkland مدیر استارتر عضویت: 1401/01/31 تعداد پست: 345 من خیاطم،لباس رو بپوش عکس بگیر ببینم در چه وضعیه؟ رفتی عزیزم؟؟ هر که او بیدارتر، پر دردتر / هرکه او آگاهتر تر رخ زردتر
آیسل۲۰۱۴۴ عضویت: 1400/10/04 تعداد پست: 10865 اینقدرام بد نشددددددهافقط پاشنه کفشت زیادبلند نباشع اوکیه من به دستان خدا خیره شدم،معجزه شد....🌸🌿 میشه برا خوشبختیم دعا کنین ؟؟میشه برا سلامتی نینی تودلیــم دعا کنین ؟
mozhiii98 عضویت: 1398/10/20 تعداد پست: 5639 اینو خیلی کوتاه نکرده، بد دوخت زده، پایینش رو باید نوار گرن میدوخت خدارامیشناسم ازشمابهتر/شماراازخدابهتر/خداازهرچه پنداری جداباشد/خداهرگزنمیخواهدخداباشد/نمی خواهدخدابازیچه دست شماباشد/که اوهرگزنمیخواهدچنین آیینه ای وحشت نماباشد
darkland مدیر استارتر عضویت: 1401/01/31 تعداد پست: 345 خیلی پایینش خراب شده😪 هر که او بیدارتر، پر دردتر / هرکه او آگاهتر تر رخ زردتر
atii7575 عضویت: 1398/05/05 تعداد پست: 7225 اون دنبالشم قیچی کنی هم اندازه جلوش بشه بازم قشنگه دنـیا اگهـ عـدالتـ داشتـ ،مـرد همـ بکارتـ داشتـ
darkland مدیر استارتر عضویت: 1401/01/31 تعداد پست: 345 اینو خیلی کوتاه نکرده، بد دوخت زده، پایینش رو باید نوار گرن میدوخت نوارش دوخت اما نوارم ۱ سانتشو قیچی کرد خراب شد الان نوارشو ببرم عوض کنن بهتر میشه؟؟ هر که او بیدارتر، پر دردتر / هرکه او آگاهتر تر رخ زردتر
mozhiii98 عضویت: 1398/10/20 تعداد پست: 5639 رفتی عزیزم؟؟ ببر بده مزون بگو برات پایینش رو بشکافن، نوار گرن بدوزن. بعضی از خیاطای قدیم دیگه حوصله ندارن متاسفانه اینجوری کار رو سرسری انجام میدن خدارامیشناسم ازشمابهتر/شماراازخدابهتر/خداازهرچه پنداری جداباشد/خداهرگزنمیخواهدخداباشد/نمی خواهدخدابازیچه دست شماباشد/که اوهرگزنمیخواهدچنین آیینه ای وحشت نماباشد
darkland مدیر استارتر عضویت: 1401/01/31 تعداد پست: 345 اون دنبالشم قیچی کنی هم اندازه جلوش بشه بازم قشنگه تو عکس اول اگه نگاه کنی حالا زیاد پشتش معلوم نیست خودشم دنباله داره هر که او بیدارتر، پر دردتر / هرکه او آگاهتر تر رخ زردتر
anita_khanoom عضویت: 1396/02/23 تعداد پست: 576 نگا میتونی نوار گرن از خرازی بگیری بدی برات پایینش بزنه ک خوب بایسته والا از نظر من میزان بلندیش خوبه
mozhiii98 عضویت: 1398/10/20 تعداد پست: 5639 نوارش دوخت اما نوارم ۱ سانتشو قیچی کرد خراب شد الان نوارشو ببرم عوض کنن بهتر میشه؟؟ اینو چجوری نوار گرن دوخته که اینجور وایساده؟! از دوخت لبه اش عکس بده ببینم؟! عرض نوار گرن رو که نمیشه برید!!! 😐 خدارامیشناسم ازشمابهتر/شماراازخدابهتر/خداازهرچه پنداری جداباشد/خداهرگزنمیخواهدخداباشد/نمی خواهدخدابازیچه دست شماباشد/که اوهرگزنمیخواهدچنین آیینه ای وحشت نماباشد
darkland مدیر استارتر عضویت: 1401/01/31 تعداد پست: 345 نگا میتونی نوار گرن از خرازی بگیری بدی برات پایینش بزنه ک خوب بایسته والا از نظر من میزان بلندیش خوب ... مدل اولیش ولی یه چیز دیگه بود بازم ممنونم هر که او بیدارتر، پر دردتر / هرکه او آگاهتر تر رخ زردتر
mozhiii98 عضویت: 1398/10/20 تعداد پست: 5639 تو عکس اول اگه نگاه کنی حالا زیاد پشتش معلوم نیست خودشم دنباله داره نه دنباله اش رو نبر، این مدل دامان با دنباله خیلی بهتره خدارامیشناسم ازشمابهتر/شماراازخدابهتر/خداازهرچه پنداری جداباشد/خداهرگزنمیخواهدخداباشد/نمی خواهدخدابازیچه دست شماباشد/که اوهرگزنمیخواهدچنین آیینه ای وحشت نماباشد
darkland مدیر استارتر عضویت: 1401/01/31 تعداد پست: 345 اینو چجوری نوار گرن دوخته که اینجور وایساده؟! از دوخت لبه اش عکس بده ببینم؟! عرض نوار گ ... دوخت اولش و نتونست بشکافه کلا نیم سانت یه سانت پایینو با دوخت قیچی کرد نوارم عرضش کمتر شد و کلا ریخت بهم مدلش هر که او بیدارتر، پر دردتر / هرکه او آگاهتر تر رخ زردتر
anita_khanoom عضویت: 1396/02/23 تعداد پست: 576 مدل اولیش ولی یه چیز دیگه بود بازم ممنونم خب دیگه آره ،مثل اولش نیست ولی اونموقع هم خیلیبلند بود دیگه حالا هم غصه ت نشه عزیزم فقط پایینشو چون ساده دوخته یکم بد وایساده نوار گرن بزنی یکم شق و رقتر می ایسته