darkland مدیر استارتر عضویت: 1401/01/31 تعداد پست: 345 عنوان خیاط لباسمو خراب کرده خیلی ناراحتم هنوز از فکرم بیرون نمیره 1579 بازدید | 40 پست یه لباس ماهی بلند خریده بودم واسه عروسی از وتک پایینش یکم بلند بود دادم خیاط کوتاه کنه ر....د تو لباسم خیلی ناراحتم لباسمو خراب کرده ۴،۵ سانت زیادی کوتاه کرد هر که او بیدارتر، پر دردتر / هرکه او آگاهتر تر رخ زردتر 1401/02/06 | 19:35 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
atii7575 عضویت: 1398/05/05 تعداد پست: 7225 من رشتم خیاطی بوده ۵ سالم تولیدی کار کردم هنوز جرات ندارمخیاطی بزنم چون ریسکش بالاست دنـیا اگهـ عـدالتـ داشتـ ،مـرد همـ بکارتـ داشتـ
darkland مدیر استارتر عضویت: 1401/01/31 تعداد پست: 345 خیلی دلم میسوزه لباسمو خیلی دوس داشتم دیگه م نمیشه درستش کرد دلم میخواست انقد پول داشتم دوباره بتوونم برم بخرمش هر که او بیدارتر، پر دردتر / هرکه او آگاهتر تر رخ زردتر
darkland مدیر استارتر عضویت: 1401/01/31 تعداد پست: 345 من رشتم خیاطی بوده ۵ سالم تولیدی کار کردم هنوز جرات ندارمخیاطی بزنم چون ریسکش بالاست این کسی که دادم کوتاه کنم ۳۰ ،۴۰ ساله خیاطی میکنه اما نمیدونم چرا لباس منو خراب کرد من ک خیاط نیستم و سر در نمیارم میدونستم باید چند سانت اضافه بزاری واسه نوار پایینش هر که او بیدارتر، پر دردتر / هرکه او آگاهتر تر رخ زردتر
darkland مدیر استارتر عضویت: 1401/01/31 تعداد پست: 345 عزیزم عکس لباست بذار شاید یکی یه ایده بهت بده درست نمیشه عزیزم مطمئنم هر که او بیدارتر، پر دردتر / هرکه او آگاهتر تر رخ زردتر
mozhiii98 عضویت: 1398/10/20 تعداد پست: 5639 خیلی دلم میسوزه لباسمو خیلی دوس داشتم دیگه م نمیشه درستش کرد دلم میخواست انقد پول داشتم دوباره بتوون ... من خیاطم،لباس رو بپوش عکس بگیر ببینم در چه وضعیه؟ خدارامیشناسم ازشمابهتر/شماراازخدابهتر/خداازهرچه پنداری جداباشد/خداهرگزنمیخواهدخداباشد/نمی خواهدخدابازیچه دست شماباشد/که اوهرگزنمیخواهدچنین آیینه ای وحشت نماباشد
darkland مدیر استارتر عضویت: 1401/01/31 تعداد پست: 345 قبل و بعدش و میزارم الان هر که او بیدارتر، پر دردتر / هرکه او آگاهتر تر رخ زردتر
atii7575 عضویت: 1398/05/05 تعداد پست: 7225 من خیاطم،لباس رو بپوش عکس بگیر ببینم در چه وضعیه؟ بیا دنـیا اگهـ عـدالتـ داشتـ ،مـرد همـ بکارتـ داشتـ