2777
2789
عنوان

کم کاری تیرویید

90 بازدید | 9 پست

سلام من دو هفتس بخاطر کم کاری تیرویید لوتیروکسین 50 میخورم روزی یکی ولی تو این دو هفته خیلی شکمم بزرگ تر شده انگار پاهام ورم کرده؟ ایا از مصرف قرص ایرانیه؟ 

به نظرتون خارجی بگیرم یا ربطی به این قرصه نداره؟

تعداد رای : 0
نظرسنجی
.
0
0%
.
0
0%

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کم کاری تیرویید خوب میشه با مصرف قرص؟

تا یکماه بعد مصرف قرص آزمایش میدی برای بعضیا دیگه نرمال میشه ولی اگه نشد تا آخر عمر باید مصرف کرد ولی دز دارو هر چند وقت تغییر می‌کنه من قبلاً لووتیروکسین۱۰۰ رو ۶ روز درهفته می‌خوردم الان ۴ روز شده در هفته

دختری از سادات هستم.بر دشمن مرتضی علی لعنت.ما بچه های مادر پهلو‌شکسته ایم.
منم ایرانی بهم نمی ساخت خارجیشو مصرف میکنم خیلی موثره و واقعا خوبه 

خارجي مگه گير مياد؟من يه مدت خارجي ميخوردم بعد هيچ جا گيرم نيومد برگشتم همين ايراني گرفتم

زهره خانمي ام با عضويت ٩٤بازم تركيدم 
تا یکماه بعد مصرف قرص آزمایش میدی برای بعضیا دیگه نرمال میشه ولی اگه نشد تا آخر عمر باید مصرف کرد ول ...

تا قرص بخوری نرمال میشه‌ ولی دکتر قرص رو قطع نمیکنه

چون با قرص نرمال شده باید تا ابد بخوری

فقط دوزش کم و زیاد میشه

منم یک چهارم قرص لووتیروکسین ۵۰ رو 

سه روز در هفته میخورم

ازمایشاتم نرماله

ولی دکتر گفته نباید قطع بشه

تایپیک مانکن های زیبا...عضو گروه نارنجی....شروع برنامه لاغری از تاریخ ۱۴۰۱/۳/۱۸......وزن شروع ۷۴ ....هدف اول ۶۹.....هدف دوم۶۴...هدف سوم ۶۲...هدف چهارم ۶۰... هدف نهایی ۵۸✨💫💫💫💫🤩به امید خدا💯..............
خارجي مگه گير مياد؟من يه مدت خارجي ميخوردم بعد هيچ جا گيرم نيومد برگشتم همين ايراني گرفتم

از دوست داداشم که داروخانه کار می‌کنه میگیرم.اره اینطوری آزاد دیگه پیدا نمیشه

تا قرص بخوری نرمال میشه‌ ولی دکتر قرص رو قطع نمیکنه چون با قرص نرمال شده باید تا ابد بخوری فقط دوز ...

برای من کمکاریم بهتر شده هنوز نرمال نشده.فعلا ۱۰۰ میخورم.خرداد ماه دوباره نوبت دکتر دارم.

برای من کمکاریم بهتر شده هنوز نرمال نشده.فعلا ۱۰۰ میخورم.خرداد ماه دوباره نوبت دکتر دارم.

انشالله نرمال میشه

ولی قرص رو درصورت نرمال شدن هم قطع نکن

تایپیک مانکن های زیبا...عضو گروه نارنجی....شروع برنامه لاغری از تاریخ ۱۴۰۱/۳/۱۸......وزن شروع ۷۴ ....هدف اول ۶۹.....هدف دوم۶۴...هدف سوم ۶۲...هدف چهارم ۶۰... هدف نهایی ۵۸✨💫💫💫💫🤩به امید خدا💯..............