hair_keratin مدیر استارتر عضویت: 1400/07/23 تعداد پست: 376 عنوان دخترا مشاوره رنگ لايت و كراتين در خدمتتون هستم 103 بازدید | 14 پست سوال دارين بپرسين پيج اينستا فالو كنيد اينجا انلاين نبودم در ارتباط باشيد Hairstylis_afsun من كراتين كار رنگ لايت كار هستم مشاوره در خدممتون هستم hairstylis_afsun 👉🏾 پيج كاريمه خوشحال ميشم حمايت كنيد 1401/02/06 | 16:38 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
بارون_دم_صبح عضویت: 1400/09/03 تعداد پست: 6389 بعد از اولین دکلره چند وقت بعدش میتونم دوباره دکلره کنم که موهام آسیب نبینه؟
titaa عضویت: 1398/09/04 تعداد پست: 59834 الان ک هستی من ی سوال بپرسم؟ هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁
کارکیا عضویت: 1399/06/16 تعداد پست: 3526 لطفا بفرمایید سیف ترین مواد کراتین برندش چی هست؟ هم سیف باشه و هم درجه ی صافی خوبی بده....
حنا۲۲ عضویت: 1400/06/27 تعداد پست: 10387 من ۴ تا عروسی پشت سر هم دعوتم به فاصله ۳ ماه میخام موهام را دکلره کنم ولی میترسم بعد یه مدت رنگساژ بد رنگ بشه چی کار کنم بر رنگ نشه
hair_keratin مدیر استارتر عضویت: 1400/07/23 تعداد پست: 376 بعد از اولین دکلره چند وقت بعدش میتونم دوباره دکلره کنم که موهام آسیب نبینه؟ حداقل ٢٠ سانت رشد ريشه داشته باشي ترميم ريشه كني من كراتين كار رنگ لايت كار هستم مشاوره در خدممتون هستم hairstylis_afsun 👉🏾 پيج كاريمه خوشحال ميشم حمايت كنيد
hair_keratin مدیر استارتر عضویت: 1400/07/23 تعداد پست: 376 من ۴ تا عروسی پشت سر هم دعوتم به فاصله ۳ ماه میخام موهام را دکلره کنم ولی میترسم بعد یه مدت رن ... كدوم شهري ؟ حتما جاي برو پايه خوب بگيره از موهات حتي رنگ ساژ بره باز قشنگه دوباره ميتوني رنگ ساژ كني من كراتين كار رنگ لايت كار هستم مشاوره در خدممتون هستم hairstylis_afsun 👉🏾 پيج كاريمه خوشحال ميشم حمايت كنيد
hair_keratin مدیر استارتر عضویت: 1400/07/23 تعداد پست: 376 لطفا بفرمایید سیف ترین مواد کراتین برندش چی هست؟ هم سیف باشه و هم درجه ی صافی خوبی بده.... بيشتر مواد هاي داخل ايران فيك هست متاسفانه بايد از جاي مطمئن خريد كني من كراتين كار رنگ لايت كار هستم مشاوره در خدممتون هستم hairstylis_afsun 👉🏾 پيج كاريمه خوشحال ميشم حمايت كنيد
حنا۲۲ عضویت: 1400/06/27 تعداد پست: 10387 كدوم شهري ؟ حتما جاي برو پايه خوب بگيره از موهات حتي رنگ ساژ بره باز قشنگه دوباره ميتوني رنگ ... ابهر
حنا۲۲ عضویت: 1400/06/27 تعداد پست: 10387 كدوم شهري ؟ حتما جاي برو پايه خوب بگيره از موهات حتي رنگ ساژ بره باز قشنگه دوباره ميتوني رنگ ... ممنون الان میرم پیجتون را فالو میکنم
hair_keratin مدیر استارتر عضویت: 1400/07/23 تعداد پست: 376 واسه پوست برنزه چه رنگ مویی مناسب بلوند طلايي مرواريدي كاهي استخواني رنگ هم عسلي طلايي من كراتين كار رنگ لايت كار هستم مشاوره در خدممتون هستم hairstylis_afsun 👉🏾 پيج كاريمه خوشحال ميشم حمايت كنيد
hair_keratin مدیر استارتر عضویت: 1400/07/23 تعداد پست: 376 الان ک هستی من ی سوال بپرسم؟ بفرما من كراتين كار رنگ لايت كار هستم مشاوره در خدممتون هستم hairstylis_afsun 👉🏾 پيج كاريمه خوشحال ميشم حمايت كنيد
titaa عضویت: 1398/09/04 تعداد پست: 59834 بفرما من موهام رنگ و لایت کردم الان قهوه ایه میتونم این رنگی بزنم چون موهام سفیدی زیاد داره میخوام اینجوری بزنم ک اگه رشد کردهم ضایع نشه هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁