2777
2789
عنوان

می‌خوام یه ساقی مواد رو لو بدم

2803 بازدید | 47 پست

بچه ها من از این ساقی فقط یه شماره دارم 

می‌خوام زنگ بزنم مواد مخدری 

ولی نمی‌خوام با شماره خودم زنگ بزنم 

از طرفی توی شهرتون هم تلفن عمومی نیست

لطفا بگید چیکار کنم 

میترسم با شماره خودم زنگ بزنم برام دردسر بشه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب که چی اینا پرن همه جا با زنگ زدن شما جمع نمیشن

یکی از مهم ترین عواملی که موجب افسردگی میشود گوش کردن به یک ندای درونی است ! ندای درونیِ انتقادگر که همیشه از شما یک بازنده میسازد
که چی خب  پای خودتم ممکنه گیر کنه یوقتی

عزیزم فقط کافیه ۹۰ درصد جامعه مثل شما بگن خب که چی 

اونوقته که کل جوونا و باید از کنار خیابون جمع کنن 

می‌دونی سن اعتیاد رسیده به مدرسه ها ؟ 

برای چی ؟ 

برای بی تفاوتی شهروندان نسبت به اینجور نامردا 

خب که چی اینا پرن همه جا با زنگ زدن شما جمع نمیشن

اگه هرکسی به سهم خودش وظیفه شو انجام بده مطمئن باش اوضاع بهتر میشه و اونا احساس ناامنی میکنم ، قطعا هر ساقی ۱۰ تا رفیق همکار مثل خودش داره خب اگه اونا بفهمند رفیقشون گیر افتاده آیا احساس خطر نمیکنن؟

اگه هرکسی به سهم خودش وظیفه شو انجام بده مطمئن باش اوضاع بهتر میشه و اونا احساس ناامنی میکنم ، قطعا ...

نه نمیکنن 

یکی از مهم ترین عواملی که موجب افسردگی میشود گوش کردن به یک ندای درونی است ! ندای درونیِ انتقادگر که همیشه از شما یک بازنده میسازد
نه نمیکنن 

در اشتباهی عزیزم 

این مبحث رو توی جرم شناسی میخونی ، که وقتی مجرم حس خطر کنه نمیتونه دیگه خیلی بی پروا تکرار کنه عملش رو 

این ناآگاهی ها و عدم مسیولیت ها جامعه رو به قهقرا میبره