2777
2789

بله من دارم عالیه.

ولی نمیدونم چندواته حال هم ندارم برم نگاه کنم

یاس رازقی هستم.هرکودکی بااین پیام متولدمیشه که:خداهنوزازانسان ناامیدنیست😍نردبان این جهان ماومنی است/عاقبت این نردبان افتادنی است/لاجَرَم هرکس که بالاترنشست/استخوانش سخت ترخواهدشکست... 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😂😂 چند وقته دارید ؟حرفه ای کار میکنید باهاش؟

نزدیک۵ساله دارم 

خیــــــــلی حرفه ای که نه ولی واسه کیک وشیرینی توخونه.

واسه بعضی خمیرهااستفاده میکنم.

یاس رازقی هستم.هرکودکی بااین پیام متولدمیشه که:خداهنوزازانسان ناامیدنیست😍نردبان این جهان ماومنی است/عاقبت این نردبان افتادنی است/لاجَرَم هرکس که بالاترنشست/استخوانش سخت ترخواهدشکست... 
میتونم بپرسم چه مدلی هست

الان رفتم دیدم فکر کنم اشتباه گفتم 😬

sonami اسمش شرمنده چون کادویی با مارکت اشتباه گرفتم

هنگام تنگ دستی در عیش کوش و مستی   ک این کیمیای هستی قارون کند گدارا   
ممنون ازتون♥️

سلام عزیزم من همزن کاسه دار 908 گوسونیک رو دارم. خواهرمم همزن کاسه دار 910 گوسونیک رو خریده. واقعا کیفیتشون خوبه. مال من سایز کاسه اش از مال خواهرم کوچیکتره ولی در عوض فضای کمتریم اشغال می کنه. در کل همزن های خوبی هستند.