2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تاپیک قبلیتو خوندوقتی دکتر گفته اوکیه چرا نگرانی؟

ی دکتره دیگ دیروز بردم پاشودست زد گف مشکل داره ۲۰جلسه کاردرمانی نوشته با ی ام آر آی از سرش از دیروز انقدگریه کردم...نگف چ مشکلی داره فقط گف یه کم مشکل داره..توروخدا دعاکنین ام آر ک گرفتم سالم باشه😭😭

عزیزم همه جا بچه ها رو بیهوش می کنند

میدونم منظور رفتم گفتن نمیگیرم چند جارفتم نمیدونم کجا برم ک بگیرن بیمارستان رفتم میگ بایدبستری بشه تابگیریم چون فقط بیمارای بیمارستانومیگیرم بیرون رونمیگیرم

میدونم منظور رفتم گفتن نمیگیرم چند جارفتم نمیدونم کجا برم ک بگیرن بیمارستان رفتم میگ بایدبستری بشه ت ...

بیمارستان رضوی رفتی؟

کسی که زیبایی اندیشه دارد ، زیبایی ظاهر خود را به نمایش نمی گذارد . *شهید مرتضی مطهری*
ی دکتره دیگ دیروز بردم پاشودست زد گف مشکل داره ۲۰جلسه کاردرمانی نوشته با ی ام آر آی از سرش از دیروز ...

الهی بگردم برات😢بگم‌غصه نخور ک حرف مفته.بسپار ب خدا امیدت به خدا باشه.براش نذر کن و بیمه اش کن به ی امامی و همین الان صدقه بزار.منم براش حدیث کسا میخونم امروز و صلوات نذرش میکنم.حتمممما ب من خبر بده چی شد.

دکترا بخدا خیلی شلوغش میکنن.الانم برای اطمینان خاطر نوشته ام آر آی.اگه بچت مشکلی داشت کمرش مطمعنن رو ...

پاهاشوخیلی نمیتونه بگیره یه کم میگیره باز خم میشه کمرشو اصلا نمیتونه بگیره بقیه حرکاتش خوبه گردن میره چیزی ببری پیشش یعی میکنهبیره میبره دهنش پاهاشوتکون میده غلت میزنه ...