2777
2789

من هر روز با اسنپ و یا تپسی  به محل کارم میرم ولی قیمتهاش روز بروز بیشتر میشه اگه اینطوری با این سرعت پیش بره درآمد یکماهمون رو باید به اونا بدیم بچه ها یادتون هست قبل از این اپلیکیشن ها چکار میکردیم ؟ برگردیم به همون موقع از تاکسی و اتوبوس و مترو استفاده کنیم  آخه چه خبره یه مسیر کوتاه ۶۰ تا ۱۰۰ هزار تومن؟

۱۰۰ تومن😮😮😮چه خبره مگه کجا هستید. ما که هنوز تغییر چندانی نکرده. فقط یک تایم هایی انگار ماشین کمه یا اوج شلوغی هست دوبرابر میشه قیمت مثلا تا ۲۵ تومن. عادی ۱۰ تومن و ۱۳ تومن هست. شهرستانیم

برای سلامتی امام‌زمان(عج)یک صلوات بفرست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند روز پیش اعلام کرد کرایه ها ۳۵ درصد گرون شد . 

اگر مسیرت اتوبوس میخوره ، با اتوبوس برو . 

بنده خدا این همه داری کار میکنی ، حداقل یه چیزی برا خودت بمونه که ...

از الان تا آخر آبان هوا خوبه و مشکلی پیش نمیاد ولی اگر یه وقت خواب موندی یا هوا سرد بود با اسنپ برو . 

میدونی الان ماشین چقدر هزینه داره واقعا از تاکسی نمیتونن کمتر بگیرن یه خوردشم میره کمسیون بهترین راه اتوبوس و مترو هست ۶۰ تومن زیاده چقدر راهه ؟

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید