2777
2789

من قرص کابرلین خوردم خشک شد 

ی روز هم برام عوارض داشت 

اما قرص بخوری و بازم سینتو بزاری دهنش شیرت خشک نمیشه 

توی هر رده سنی باشی سینه هات تحریک بشن باز شیرت میاد

پسر کوچولوی من آلرژی داره ، بهونه خوراکی های خوشمزه رو میگیره اما نمیشه بخوره خیلی غصه میخوره😔پسر کوچولوی ۱ ساله من🥺💗خیلی مظلومه لطفا برای برطرف شدن آلرژیش نفری یدونه صلوات بفرستید،فرستادید بهم بگید منم بفرستم براتون❤️ممنونم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خشک هم بشه بازم مک میزنه چون نیازی به شیر نداره فقط عادت کرده بهش .

سعی کن صبوری کنی و زبونش بگیری در طول شب زیاد خسته کنی تا راحتتر بخوابه و کمتر بیدار بشه

خدای بزرگ میدونم همیشه حاضر و ناظری اما غفلت های گهگاه منو ندیده بگیر و خودت هوامو داشته باش .وامیدوارم کمکم کنی تو دلیلم رو صحیح و سالم بغل بگیرم
خشک هم بشه بازم مک میزنه چون نیازی به شیر نداره فقط عادت کرده بهش . سعی کن صبوری کنی و زبونش بگیری ...

آره با اینکه چند روز ظهرا نخوابوندمش تا شب بخوابه بازم تا صبح شیر میخواد 

من قرص آنتی بیوتیک(چرک خشک سفکسیم خوردم)خشک شد هرچی بدوشی یا مک بزنه،شیر بیشتر میشه..نباید دیگ بخور ...

مشکل منم همینه اصلا از سینم جدا نمیشه گفتم لااقل یه چیزی بخورم خشک بشه این که میک میزنه چون برای دندوناش ضرر داره 

چسب بزن به طور دائم 

منم بچم هرنیم ساعت پامیشد برا شیر 

بعد نصفه شب میدید چسب داره دوباره میخوابید یه عالمه هم غرو جیغو داد میکرد تاصبح 

ولی نمیگفت شیر بده چون چسب داشت 

یه هفته طول کشید تا غرزدناش بهترشد 

چسبو هم تا وقتی میگفت بده درنیووردم

آره با اینکه چند روز ظهرا نخوابوندمش تا شب بخوابه بازم تا صبح شیر میخواد 

نده بهش روی سینه ات صبر زرد بمال تا بدمزه بشه دیگه خودش لب نمیزنه همون آلوئه ورای خشک شده است که عطاری ها دارن

خدای بزرگ میدونم همیشه حاضر و ناظری اما غفلت های گهگاه منو ندیده بگیر و خودت هوامو داشته باش .وامیدوارم کمکم کنی تو دلیلم رو صحیح و سالم بغل بگیرم