2777
2789
شماکه انقدرطرفدارمادرشوهریدکاش میخوندیدکه توزمان بارداری یه کوچولوتوجه هم به من نکردن ازغذاگذاشتن بگیرتاکارای سنگین من اینجاغریب بودم جزاون کسی رونداشتم اونم که نه دخترداره نه عروس دیگه خودشم ماشالا۴۵سالشه ببینیش فکرمیکنی ۳۵سالس پس مشغله فکری یاسرشلوغی هم نداشت که بگم نمیتونست بهم برسه حالابعددنیاآوردن بچم نوه دوست شده
خداجون به خاطرهمه داده هانداده هات شکر
از بالای صفحه کپی کن اینجا بزار
خداجونم دوتا فرشته کوچولوم رو بخودت میسپارم همیشه واسم حفظشون کن،مامانی عزیزم هنوزم بأورم نشده دیگه بغلم نمیکنی.... دلم خیلی تنگ شده....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم برو تاپیکت دستتو بذار بالای صفحه روی عنوان تاپیکت کپی پیست کن اینجا
http://razavitv.aqr.ir/index/ یا امام ررضا.خدایا هیچ زنی رو در حسرت مادرشدن نذار.آممممییییین. خدایا هزاران مرتبه شکرت.
من برات میزارم اما هیشکی نمیخواست بخورتت،ما فقط نظر دادیم
خداجونم دوتا فرشته کوچولوم رو بخودت میسپارم همیشه واسم حفظشون کن،مامانی عزیزم هنوزم بأورم نشده دیگه بغلم نمیکنی.... دلم خیلی تنگ شده....
سحر جان من بقیه تاپیکتو نخوندم، ولی من که قصد خوردنتو نداشتم تا اونجا هم که من بودم شرایط قبل از بارداریتو نمیدونستم و فکر کردم کلا مادرشوهرت اینجوریه که کمکت کنه، ولی بازم میگم برا اینکه شوهرت فکر نکنه چون مادر اون هس دیگه دوس نداری بچتو بدی اون بشوره بگو دوس دارم خودم یاد بگیرم که دیگه مزاحمش نشم
حس ششم هیچ زنی اشتباه نمیگه، پس اگه فکر میکنی حِست اشتباهه، بدون که سخت در اشتباهی
بفک بیا من بخورمت‏!‏
به استفاده از برچسب های تبعیض جنسیتی ( ترشیده .متعلقه.داف . پیر دختر . منزل . ضعیفه . پسرزا . دست خورده . مطلقه .مردیه واسه خودش . خواب زن چپه و ... ) پایان دهیم تا جنس دوم حساب نشویم.
البته من دیروز نظر ندادم اما با نظر بچه ها موافق بودم