2777
2789
عنوان

با بي محلي ديگران چه كنيم؟

197 بازدید | 11 پست

با افرادي كه بي محلي ميكنن بهت چطور بايد رفتار كرد؟ مثلا مادر شوهر من خيلي به من بي محلي ميكنه و در عوض اونيكي عروسشو بالا سرش گذاشته . جالبه اوايل ازدواجم هميشه پيش منو شوهرم غيبتشو ميكرد الان شدن جون جوني😬 به خدا حسودي نميكنما فقط خيلي تابلو داره بهم بي ارزشي و بي محلي ميكنه 

رفتار منقابل

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تنها راهش اینه پیشرفتتو ببینه و توم بی محلی کن و با مردم خوشو بش کن که اذیت بشه مردمو دور خودت با رف ...

واي دقيقا من الان بيشتر با دوستام ميرم ميام خيلي داره هرس ميخوره 👍🏼 انتظار داره شب و روز برم بشينم خونش اونم هي ازارم بده با بي محليش . 

توام بی محلی کن

كمً كم بعد از ٦ سال تازه فهميدم كه منم بايد بيمحلي كنم . خيلي دير شد من تو اين مدت از هيچ محبت و احترامي دريغ نكردم . به سنگ اينهمه محبت ميكردم اب ميشد😅

كمً كم بعد از ٦ سال تازه فهميدم كه منم بايد بيمحلي كنم . خيلي دير شد من تو اين مدت از هيچ محبت و احت ...

از محبتی که تو این 6 سال کردی پشیمون نباش تو ذاتت خوب بوده و خوبی کردی ولی حالا که میبینی دارن بهت بی محلی میکنن توام محل نزار خیلی رسمی برخورد کن

خدایا طوری دستمو بگیر که کسی منو دست کم نگیره   
از محبتی که تو این 6 سال کردی پشیمون نباش تو ذاتت خوب بوده و خوبی کردی ولی حالا که میبینی دارن بهت ب ...

راست ميگيد 👌👌الان خوب بودن معني نميده تو اين زمونه كار عبسي شده متاسفانه