2777
2789

برای سلامتی وشفاش نفری یه حمد پنج صلوات از طرف من هدیه کنین به امام زمان🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻😭🥺🥺🥺🥺واقعا التماستون میکنم خیلی اوضاع بده😭😭😭خدا خیرتون بده ان شااله

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم من براش دعا میکنم انشاالله که چیزی نیست نگران نباش انشاالله خوب شه

یک چیزهایی هیچوقت عادی نمیشود بچه دار شدن مثل یک جادوست مثل افسانه اي شیرین و عجیب‌وغریب کـه سخت میشود باورش کردآخر چطور می‌شود یک دفعه مادر شدهمین کـه نخستین بار نقطه اي تپنده را نشانت میدهند و میگوینداین بچه شماست، همه ی چیز تغییر می‌کنددستت را می‌گذاری روی شکم ات و حس میکنی از هم اکنون باید قویتر باشی و من بخاطر گرفتن دستای کوچولوت قویتر از همیشه هستم و میمانم فقط امیدارم که تو سر وقت خودت کامل و سالم به دنیا بیای آرام جان مادر♥️خدا جونم ممنونم که منو قوی نگه داشتی تو این مسیر پر تلاطم ...‌‌‌‌‌‌‌‌‌خدایا شکرت که منو به آرزوم رسوندی بچمو سالم گذاشتی تو بغلم😍🙏

🥺🙏🏻😭😭😭😭😭😭😭😭هم نرمی حنجره هم رفلاکس هم کولیک منم تنهام خیلیراوضاع مالیمم خیلیذخوب نیست😭😭😭😭😭تو این ماه عزیز دعا کنین حتی نفس نمیتونه درست بکشه

ان شاالله به حق این ماه عزیز خدا به نوزادت سلامتی بده به پولتون هم برکت ان شاالله این روزها با خوشی تموم میشه امیدت به خدا باشه

لطفا مخالفا ریپلای نکنن این سایت برای عموم نظرها ازاده 
🥺🙏🏻😭😭😭😭😭😭😭😭هم نرمی حنجره هم رفلاکس هم کولیک منم تنهام خیلیراوضاع مالیمم خیلیذخوب نیست😭😭 ...

رفلاکس و کولیک که چیزی نیست اکثر بچه ها دارن ولی نرمی حنجره دیگه چیه جدیده

خدا شفا بده انشاالله

خدایا شکرت خیلی دوست دارم از اینکه بهترین رفیقمی💜