2777
2789

پسر منم ۴ونیم سالشه.چادر میندازه سرش نماز میخونه.بنظرم خیلی عادی برخورد کن حساس نشو خودش از سرش میفته فراموش می‌کنه.مامان من میگه خودم کوچیک بودم همش لباس بابامو می پوشیدم .ولی بعدش رفتارم کاملا مطابق با جنسیتم شده و رفتار پسرونه نداشتم اصلا

دختری از سادات هستم.بر دشمن مرتضی علی لعنت.ما بچه های مادر پهلو‌شکسته ایم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه چرا یه دختر باید به لباس باباش علاقه داشته باشه

شاید چون خیلی دوستش دارهو چون خیلی بهش وابسته است.من بابام خیلی باهام بازی میکرد خیلی باهاش بیرون میرفتم خیلی برام وقت میزاشت کلا باهاش بهم خوش می‌گذشت واسه همین عاشقش بودم و بخاطر علاقه ام بهش لباسشو میپوشیدم.میخوای ترک کنه شما به دخترت نزدیک شو.براش وقت بزار.امر و نهی کمتر کن.رفیقش باش

شاید چون خیلی دوستش دارهو چون خیلی بهش وابسته است.من بابام خیلی باهام بازی میکرد خیلی باهاش بیرون می ...

آره دختر منم خیلی به باباش وابستس .تا چند سالگی اینجوری بودین؟

آره دختر منم خیلی به باباش وابستس .تا چند سالگی اینجوری بودین؟

مدرسه رفتم کم کم از سرم افتاد.فقط طوری رفتار نکنین دخترتون حساس بشه .

فقط به لباس باباتون علاقه داشتید یا لباسای پسرونه؟

من بچه اول بودم پسری اطرافم نبود که لباسهاش رو دوست داشته باشم.فقط پدرم تنها مرد اطرافم بود

به باباش خیلی علاقه داره

تونقاشی هاش خورشید میکشه ؟ کامل وباجزییات؟؟

پایان آدمیزاد از بی  خداییست نه از دست دادن معشوق  نه رفتن یار و نه تنهایی هیچکدام پایان ادمی نیست تنها بی خداییست  که انسان را تمام میکند.

منم لباسای بابام و داداشامو دوست داشتم بپوشم البته دامن ولباسای مامانمم همینطور اگه دیدی همه رفتاراش اینطورن و مث پسرا رفتار میکنه ببرش مشاور شاید اگه بچه باشه بشه اصلاح کرد این رفتاراشو که اگه ترنس نباشه یهو مث نوجونای الان جوگیر نشه بگه همجنسگرام و این داستانا 

بی نیازم از هر نگاهی جزخدا  ... 😊تنها تکیه گاه زندگیم خداست 💝که اگه روش رو ازم برگردونه با مخ خوردم زمین   تمام امیدم اینه که روزای سختم رو میبینه ،صدا زدنامو ،کمک خواستنامو میشنوه ،شکر کردنامو ،تلاشامو  و...خلاصه حواسش شش دونگ جمعمه 💪همیناس که منو از دستی که موقع غرق شدنم سمتم دراز میشه مطمئن می کنه 🌿.