2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قبلا به توافق میرسین 

بزرگترا رو دعوت میکنین تو ی دفتر شرطو شروط مهریه اینا رو مینویسین  و امصا میکنین  حالا اگه رسم دارین صیغه محرمیتم میخونین واسه ازمایش و کارای عقد اوناهم چادر و انگشتر و روسری میوه شیرینی  قندمیارن 

اگه دختر پسر از قبل دوستن و همه جی رو باهم توافق کردن ، دیگه باید بیان واسه شیرینی و بله گرفتن از خانواده دختر 

اونا باید گل شیرینی  ی دس لباس چادر کفش انگشتر میوه شیرینی کله قند  تزیین شده اینه قران بیارن 

شمام که میوه شیرینی شربت همه چی تدارکات دیگه 

اونا با خانواده درجه یکشون شمام همینطور 

دعوت خواهر برادرا یا اگر خواهر برادر ندارین خاله و دایی یا عمو و عمه ای که بزرگتون محسوب میشه و ویژه هستن براتون

آوردن انگشتر نشون و گل و شیرینی و خریدای قبل عقد (البته اگر مثلا فرداش عقدتونه)

شما هم پذیرایی شیرینی میوه و چای و خریدای عقد داماد (اگر فرداش مراسم عقده)

شب عقد هم ما رسم داریم خانواده عروس به خانواده داماد شام میدن

درحالی که برای آگاهی همه جانبه و روشن بینی ام تلاش می‌کنم قسمت هایی از وجودم هم از مسائلی پیش پا افتاده آزرده میشه. هیچ انسانی کامل نیست. کسی که همه‌ی تاپیک هاش گل و بلبله بنظر من حتما دچارخودسانسوریه.

من اصن این رسم و رسوم ها رو دوست ندارم! 

اگه عروس بشم ،عقد رو تو شب عروسی میخونم

و ی مجلس هم نامزدی تو حیاط خونه برای انداختن حلقه چندین ماه قبل عروسی خوبه ک همه اطرافیان ک احتمال میدم 100 نفر باشن حضور دارن 

خواستگاری هم فقط خانواده 4 نفره خودم هستن 

😐دیگ هیچ رسمی رو ن دوست دارم ن اجرا میکنم 

من اصن این رسم و رسوم ها رو دوست ندارم!  اگه عروس بشم ،عقد رو تو شب عروسی میخونم و ی مجلس ...

وای وای منم متنفررررم

مامانم متاسفانه شدیدا گیررر داده که باید باشه و ارزو دارم و اینا

من سعیم اینه که حداقلش کنم و چندتا یکی

ولی ازینکه مجبورم بخاطر بقیه تصمیم دونفریمون رو تغییر بدم متنفرم

دعوت خواهر برادرا یا اگر خواهر برادر ندارین خاله و دایی یا عمو و عمه ای که بزرگتون محسوب میشه و ویژه ...

عزیزم میدونی کدوم اقوام بله برون رسم شام دارن؟ما تهرانیم،اما خب مامانم به یه دختر شام داده به یکی نه😓حالا اونایی ک شام نداشتن شاکی شدن😁😁

عزیزم میدونی کدوم اقوام بله برون رسم شام دارن؟ما تهرانیم،اما خب مامانم به یه دختر شام داده به یکی نه ...

بستگی داره 

مهمان های ما از شهر دیگه اومده بودند و باید شام میدادیم چون دور بود شهرشون 

درحالی که برای آگاهی همه جانبه و روشن بینی ام تلاش می‌کنم قسمت هایی از وجودم هم از مسائلی پیش پا افتاده آزرده میشه. هیچ انسانی کامل نیست. کسی که همه‌ی تاپیک هاش گل و بلبله بنظر من حتما دچارخودسانسوریه.