2777
2789

بحثمون شد گفت واسه چی آرایش میکنی

گفتم لطفا توی امور زنانه و دخترانه دخالت نکن

گفت غلط کردی من میام دانشگاهتون به مشاورتون میگم

گفتم بیا خستم کردی دیگه واسه چی باید سر یه چیز بی خود بحث کنیم واسه چی باید واسه توالت رفتنم اجازه بگیرم واسه چی کاری که برای همه عادیه واسه من ممنوعه!!!! و باید هزاااااااار بار ریملمو آب کشی کنم تا یهو تو نفهمی آرایشی به صورت دارم

گفت بیخود؟؟؟؟ تو هنوز خامی نمیفهمی اگه آرایش کنی چی میشه

گفتم چی میشه؟ اینهمه دختر و زن بدون استثنا آرایش میکنن چه اتفاقی میفته،؟؟؟؟؟؟ تو عروسیا جشنا حتی آقایونم الان آرایش دارن

گفت سر اونا بلا میاد 

گفتم یعنی سر همه زنا و دخترا بلا میاد؟؟؟؟

گفت بیشترشون

دیگه نمیدونم چطوری جلوی اینهمه وقاحت وایسم الان میادش بگید بهش چی بگم توروخدا یه جواب فردا صبح میخوام برم دانشگاه چه غلطی کنم که این بحث کذایی واسه همیشه تموم شه الان بغضم میترکه از اینهمه کنترلگری خسته شدم

تیک عصبی باز به سراغم اومده دارم میلرزم کمکم کنین

میدونن که دروغ میگن، ما هم میدونیم که دروغ میگن و میدونن که میدونیم که دروغ میگن اما باز دروغ میگن. #خودشیرین_نباشیم (تاپیک باحالا تگم کنین❣)

الهی بگردم آروم باش گلم

اون لحـظه که آدما باهات کاری میکنن که حالت از سادگـیت بهم میخوره دقیقا همون لحظـه یه آدم دیـگهٔ میشی !ببین من بدترین آدم روی زمین هم که بشم بازم متوجه نمیشم کدوم قسمتش میتونه به تو ربط داشته باشه😏🤞آقایون نامحترم برید به همون خوار و مادرتون درخواست دوستی بدین😡

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم وقتی کسی کنترلم کنه عصبی میشم منطقم رد میده😑برات دعا میکنم همه چی حل بشه  

💜ARMY💜                                                    به راه های اتصال یکدیگر به خدا دست نزنیم اجازه بدهیم هر کس به گونه ‌ی خودش به خدایش وصل شود نه به شیوه ما ...
الهی بگردم آروم باش گلم

نمیتونم آروم باشم دارم میلرزم 

شصتم باز داره تیک میزنه بغضم داره خفم میکنه

میدونن که دروغ میگن، ما هم میدونیم که دروغ میگن و میدونن که میدونیم که دروغ میگن اما باز دروغ میگن. #خودشیرین_نباشیم (تاپیک باحالا تگم کنین❣)
نمیتونم آروم باشم دارم میلرزم  شصتم باز داره تیک میزنه بغضم داره خفم میکنه

بزار اشک بیاد نزار بغض بمونه تو گلوت

اون لحـظه که آدما باهات کاری میکنن که حالت از سادگـیت بهم میخوره دقیقا همون لحظـه یه آدم دیـگهٔ میشی !ببین من بدترین آدم روی زمین هم که بشم بازم متوجه نمیشم کدوم قسمتش میتونه به تو ربط داشته باشه😏🤞آقایون نامحترم برید به همون خوار و مادرتون درخواست دوستی بدین😡
اگه خیلی غلیظ آرایش میکنی بنده خدا حق داره 

غلیظ؟؟؟

یه ریمل کمرنگ و پنکک زدن غلیظه آیا؟؟؟

وای خدااا اخه چیکار به ارایش تو داره

فقط میخواد بگه من کنترل گرم من تعصب دارم