2777
2789
عنوان

دلم میخواد بزنم خفش کنم

129 بازدید | 15 پست

خیلی عصبی شدم از دست پسرم 

2 و نیم سالشه خیلییییییییییی دندون قروچه میکنه 24 ساعته صدای نحس دندونش میاد اعصابم بهم میخوره از صداش نمیدونم چرا 

ولی واقعا اعصابم داره خورد میشه هر بار صداش میاد داد میزنم سرش نکن بدتر میکنه منم دعواش میکنم

امروز خیلیییی صدا داد صد بار داد زدم نکن بدتر کرد لج کرد منم محکم زدم تو صورتش خیلی گریه کرد

میدونم کارم اشتباه بود میدونم واقعا

واقعا دستم بشکنه واقعا خاک تو سرم 

هرکی میخواد فوش بده بهم بده

ولی یکی بگه چیکار کنم حساسم به صدای دندون قروچه مثل این میمونه یکی چنگال بزنه کف قابلمه صدای گوش خراش میاد اعصابم بهم میریزه 

دلیلش چیه ؟!؟! خیلی شدیده دندون قروچش خیلیییی

ب جای زدن ببرش دکتر یا مشکل روحی داره یا درونی

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب توجه نکن بچس ببینه حساسی بدتر میکنه

وقتی دیدی اینکارو میکنه حواسشو پرت کن مثلا باش بازی کن یا...

این منم با تمــام شکــوهی که میتوانـــم داشــته باشــم و از ایــن بهتـــر نمیــشود  
خوب چی بگم بهت!در مقابل لجبازی بچه ها باید حواسشون رو پرت کنی نه که بگی نکن!

هزاااااار بار حواسشو پرت کردم با روی خوش گفتم نکن اسباب بازی بهش دادم ولی باااااازم صداش میاد اعصاب نموند برام

خب توجه نکن بچس ببینه حساسی بدتر میکنه وقتی دیدی اینکارو میکنه حواسشو پرت کن مثلا باش بازی کن یا...

فایده نداره هزاااار بار اینجوری کردم ولی بازم کارشو تکرار میکنه