بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من هم مثل شما اقدام کردم ولی یه هفته علایم درد که شما داری رو داشتم بعدالان عادی هستم فقط آبریزش بینی و عطسه و سرفه دارم بی دلیل سرما خوردم یه خورده کمردرد داشتم استراحت کردم دوروز خوب شدم ولی الان دندونم درد میکنه...
بنظرتون من چمه ، یعنی برای منم خبری هست؟
دل چو بستم به خدا حسبی الله و کفی خدایا به همه اقدامی ها و چشم انتظارها ،فرزندانی سالم و صالح و اهل عطا کن که نور چشمشون هم توی این دنیا و هم اون دنیا باشن
آره منم الان علائم سرما خوردگی هم دارم😂 انشاءلله شما هم بارداری عزیزم ولی خب من آزمایش دادم ...
ممنون عزیزم ... لبخند رو لبم نشوندی حتی اگر جوابم منفی باشه....خدا لب و دلتون رو خندون کنه
من بعد از ۱۳ اردیبهشت اگر از پری خبری نشد میرم آز فکر کنم الان زود باشه برای جواب
دل چو بستم به خدا حسبی الله و کفی خدایا به همه اقدامی ها و چشم انتظارها ،فرزندانی سالم و صالح و اهل عطا کن که نور چشمشون هم توی این دنیا و هم اون دنیا باشن
خدا نکنه عزیزم....ان شاء الله در کنار غنچه نو شکفتت بهترین لحظات رو تجربه کنی