2777
2789
عنوان

واقعا چرا ؟.......

369 بازدید | 19 پست

چرا باید برای بدست اوردن  ی چیزی باید سگ دو بزنی تا پولش رو جمع کنی و وقتی پولش رو جمع کردی تازه میبینی چند برابر شده ،دوباره باید سگ دو بزنی تا برسی به قیمت جدید و باز هم دور باطل !!؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط میدونم حس بدیه نمد چرا😂😑

میدونی الان دلم میخواد یه هاپو داشته باشم بهش محبت و عشق بورزم!!                                            ادما لایق محبت و عشق ورزیدن نیستن...  

وقتی میبین گرون شده  

دیگه  سگ دو نمی زنی  که  

چون اون قیمت چند برابر شده   تو هم باید چند برا بر سگ دو بزنی   

مثلا  یه  چیزی  تو مایه های  سگ  چهار زدن    

سگ سه .. سگ  پنج  ......

نی  نی  یار  چه  مهربونه   / قدر منو میدونه  / منو تعلیق  میکنه  / بی  عذر  و  بی  بهونه  🙂🙃
چون شما در ایران زندگی میکنید

😑🤝🏼😂

میدونی الان دلم میخواد یه هاپو داشته باشم بهش محبت و عشق بورزم!!                                            ادما لایق محبت و عشق ورزیدن نیستن...  

سلام عزیزم خوبی؟

من خصوصی ی پیام دادم

امکانش هست جواب بدی؟

دانشجوی پزشکی ورودی مهر ۱۴۰۲👩‍⚕️❤ در تلاش برای رسیدن به نام کاربریم ✌گربه ها کاملا صداقت عاطفی دارند. انسان ها، به هر دلیلی، ممکن است احساسات خود را مخفی کنند، ولی گربه ها هرگز. ارنست همینگوی.                                               

۱۲۲۶

نی نی یارمنو نترکون لطفا کاربریم رولازم دارم یااول اخطارچیزی بده ....چرابزایم پسری،جاموبندازه پشت دری،روم بکشه پالون خری،عروسم بگه جادوگری.....میزایم دختری جاموبندازه توپنج دری،روم بکشه لاف زری،دامادم بگه تاج سری  

بخداچیزی ازتون کم نمیشه کمک ینفر کنید واقعاکه

نی نی یارمنو نترکون لطفا کاربریم رولازم دارم یااول اخطارچیزی بده ....چرابزایم پسری،جاموبندازه پشت دری،روم بکشه پالون خری،عروسم بگه جادوگری.....میزایم دختری جاموبندازه توپنج دری،روم بکشه لاف زری،دامادم بگه تاج سری  
بله عزیزم . جان

خصوصی پیام دادم لطفاکمکم کنید لطفا