2777
2789
سلام اخلاق و انسانیت  تایپ شخصیتی من جوریه که اگر کسی شخصیت داشته باشه خود به خود قیافش هم به ...

اره اخلاقش ماه باشه قیافه ام ب چشم خوش میاد اما دیگ غیر قابل تحمل نباشه ب دل باید بشینه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هم خدا میخواید هم خرما 

اینکه میگید بیشتر زنا بسازن رو مخالفم اگه اینجوری بود خیلی ازدواج ها راحت تر میبود ولی زیاده خواهی ها زیاده یک عده ازدواج رو به این دید میبینن که خودشون رو بالا بکشن نه اینک باهم یک زندگی بسازن 

چیزایی که تو خونه پدرشون نبوده رو از یک جوون صفر کیلومتر توقع میکنن

Come live in my heart and pay no rent
اینکه میگید بیشتر زنا بسازن رو مخالفم اگه اینجوری بود خیلی ازدواج ها راحت تر میبود ولی زیاده خواهی ه ...

خب اکثرا بیشتر خانومت تحمل میکنن اون تعدادی از خانوما هستن که رفتارات اوغده ای طور درمیارن نباید نیمه خالی لیوان رو همش ببینید 

خب اکثرا بیشتر خانومت تحمل میکنن اون تعدادی از خانوما هستن که رفتارات اوغده ای طور درمیارن نباید نیم ...

یعنی شما میگید اکثریت دخترای امروزی بسازن ؟ 

به نظرم اون نسل مادرای قدیم بود الان تا تقی به توقی بخوره همه از هم جدا میشن

Come live in my heart and pay no rent
یعنی شما میگید اکثریت دخترای امروزی بسازن ؟  به نظرم اون نسل مادرای قدیم بود الان تا تقی به تو ...

خیر چون رابطشون تعهد دادنشون واقعی نیست کسی که از ته دل یکیو بخواد براش جونشم میده