2777
2789

سلام وقتتون بخیر

اول از همه بگم که این داستان واقعیه 

و قصد من پربازدید شدن نیست.

جریان راجب یه خانم و یه آقا هستش که

مجازی عاشق هم میشن

حالا چطوریش بماند 

الان این دو ده سال هست که با همن 

از اول این جریان مادر آقا میدونسته 

میمونه مادر دختر خانم 

الان چطوری باید جریان رو بهش گفت 

آقا سی و خانم بیست و شش سال دارن 

به نظرتون واکنش خانواده خانم چی هستش 

وچطوری باید به مادر دختر خانم گفت ‍؟

سکنه میکنه  

ما افراد رو قضاوت میکنیم چون گناهانمون با گناه اونا متفاوته..                                                                        هر سوالی در حوزه زبان دارید اینجا ازم بپرسید🌱                               "En la búsqueda de la verdad"  

مامان پسره زنگ بزنه بگه خب

دختری که عاشق ماه شد🌙🫧  به کردی و ترکی مسلطم ☻️🌙❤️‍🩹‌‌‌‌‌‌                    هیچ ملکه ای نگران حرفایی که مردم در موردش میگن نیست چون خودش باور داره یه ملکه س👸 قوی تر از خودم نمیشناسم چون فقط خودم میدونم چقدر سختی کشیدم ولی قوی تر از قبل ادامه دادم چون رویاهام برای تحقق به یه دختر سرسخت و مبارز احتیاج داره نه یه دختره افسرده و گوشه گیر👸

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینهمه ادم چه طور میرن خواستگاری؟؟ 

حالا واجب نیست بگه ده سال همو میشناختن 

من نمیدونم چرا به هر کی میگم الهی یکی لنگه خودت بیفته وسط زندگیت بهش برمیخوره ☹️☹️☹️ یعنی خودشونم میدونن شخصیتشون  در حد نفرینه😆 ولی ای کاش خودم یکی مثل خودم بیاد تو زندگیم ، شبانه روز دعا میکنم ، شما هم که داری میخونی دعا کن 🤗
اینهمه ادم چه طور میرن خواستگاری؟؟  حالا واجب نیست بگه ده سال همو میشناختن

آقا قراره واسه خانم یه کتاب بنویسه 

از داستان زندگیشون بنویسه 

اون موقع نگن بعدا مادر خانم متوجه میشه 

و اتفاق بدی نمیوفته؟

چی بگم والا من تا به حال ندیدم کسی با اشنایی در مجازی به هم برسن و خب امیدوارم بلاخره همون خانم و اقا درک کنند

شاد ترین غمگین جهانم:(میشه واسه خونه دار شدنمون یه صلوات بفرستین؟ 🤗💝الهی به حق پنج تن آل عبا همه مستاجرا خانه دار بشن امین😔💔