2777
2789

به نظر من برای خودسازی باید اینکارها رو بکنین 

اول از همه خودت رو بشناس . 

نقاط قوتت رو روی کاغذ بنویس 

نقاط ضعفت رو هم روی کاغذ دیگه ای بنویس.

برای خودت یه برنامه کوتاه مدت . میان مدت و بلند مدت بنویس

اول از همه نقاط قوتت رو تقویت کن . سعی کن تو برنامه کوتاه مدت خودت کم کم نقاط ضعف خودت رو از بین ببری

هر روز صبح توو آیینه به خودت نگاه کن و یکی از نقاط ضعفی که از بین بردی یا داری برای از بین بردنش تلاش میکنی رو با خودت تکرار کن و بگو امروز از دیروز موفق ترم . 

اینو بدون نه من نه هیچ کس دیگه تو زندگیت نیست و فقط و فقط خودتی . پس به حرف مردم اعتنا نکن . 

رو خودسازی و خودباوریت اینجوری کار کن بعد یه مدت بجای اینکه سمت کسی بری میان به سمتت 

به این هم نگاه نکن که چند سالت شده و ...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی عالی بود 👌🏻

مرسی

🐣ی افسانه هست که میـگه:شاید عشق همون حسیـه که قـ♥لبهاتونو با هم عوض میکنید، بیقرار میشین برای همینه که بدون هم حس بدی دارین چون بدن میخواد قـ❤لب اصلیش کنارش باشه...به نظرم این قشنگترین تعریفِ عشقه🐣دوسـℒℴνℯـت دارمـــــ🐣دوریم از هم ولی من چطوری میفهمم تو دلت چی میگذره انگار ی طناب از قـ❤لبت به قـ❤لبم وصله...دوسش دارم میدونی چرا؟ چون وقتی ناراحتش میکنم،خودم بیشتر ناراحت میشم،وقتی ازش دور میشم خودم بیشتر احساس تنهایی میکنم.وقتی دلتنگشم دنیای خودم تاریکتر میشه نمیدونم چجوری امد وسط زندگیم،اما شد،تموم وجودِ من❤🐣 دوست داشتن اینکه وقتی میدونه رو چیزی حساسی یا از کاری بدت میاد حواسش هست که ناراحتت نکنه...🐣goftino.com/c/EcZL9x                                                                                                                                  
بیشتریا خودمون رو قبول نداریم بنظرم بخاطر فرهنگ و جامعه مونه که بدترین چیز ها به زن تحمیل شده

خود زنها هم دخیل هستن تو موضوع 

زن و مرد فرق نمیکنه تا همین چند سال قبل دست شوهر و زن خودت رو نمیتونستی تو بازار و جلوی جمع بگیری چون با یه دید منفی نگاهت میکردن . الان راحت تو ملا عام همدیگه رو میبوسن . چرا چون تغییر رفتار تو مردم ایجاد شده تغییر نگرش

تو همه مسائل اگه سکوت نکن روز به روز بهتر میشه

همین نکاتی ک شما عنوان کردید مثلا نوشتن رو کاغذ یا جلوی اینه رفتن

سخت نیست اول دو تا کاغذ بردار . چیزایی که از خودت میدونی به تفکیک قوت و ضعف بنویس 

لازم نیست همه اش رو الان بنویسی . هر روز که وقت کردی کاملش کن . فقط شروع کن به نوشتن

سخت نیست اول دو تا کاغذ بردار . چیزایی که از خودت میدونی به تفکیک قوت و ضعف بنویس  لازم نیست ه ...

امیدوارم ک بتونم

واقعا اینروزا تو سایت کمبود تاپیک های خوب و مفید کاملا به چشم میاد

hodanoor.candles پیج اینستام

امیدوارم ک بتونم واقعا اینروزا تو سایت کمبود تاپیک های خوب و مفید کاملا به چشم میاد

انشاا...

اینجا اومدیم که به هم کمک کنیم . 

هر کی از دوستان میتونه مطالب مفید خودش رو ارائه کنه .

تا همه بتونن بهتر از گذشته خودسازی و اعتماد به نفس داشته باشن

انشاا... اینجا اومدیم که به هم کمک کنیم .  هر کی از دوستان میتونه مطالب مفید خودش رو ارائه کن ...

اخه تاپیک جاری و خانواده شوهر نیست ک زیاد بازدید داشته باشه متاسفانه

hodanoor.candles پیج اینستام