2777
2789
عنوان

تمایل به تنهایی شدید

222 بازدید | 6 پست

تمایل به تنهایی چیزیه که توی وجودمه.آدم درونگرایی هم هستم. من احساس تنهایی نمیکنم و واقعا عاشق تنهاییم هستم. ولی متوجه شدم این چند روز تمایل به تنهایی من خیلی بیشتر شده به حدی که با لحنم به دیگران نشون میدم هیچ تمایلی به صحبت کردن با بقیه ندارم.

من واقعا عاشق تنهاییم هستم و خیلی دوستش دارم.

هر روز بعد از ظهر وقتی اتاقم مرتبه،میرم میشینم پشت میزم و کاپوچینو یا قهوه و یا چای میخورم. تنهایی بهم واقعا آرامش میده اما

احساس میکنم این تمایل به تنهایی واقعا داره خیلی زیاد میشه. دیگه مثل قبل با برادرم نمیخندم یا حوصله ی دوستامو ندارم

(شاید بپرسید اگه تنهایی، چرا دوست داری

چون من با اینکه دوست دارم ولی باز یک تنهایی واسه ی خودم دارم و آدمی نیستم که خودمو برای داشتن یک دوست بکشم.در کنار تنهاییم، دوست هم دارم)

INFJ in NI TI loop

پس چرا من همش دنبال دوستم و میترسم از تنهایی😑😟

میترسم اونا ولم کنن تنها شم برا همین اگه ناراحتی پیش بیاد. حتا اگه تقصیر منم نباشه معذرت خواهی میکنم😑😑

اسمم رز♡ همدم~مرهم زخمم~بمون توی قلبم❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس چرا من همش دنبال دوستم و میترسم از تنهایی😑😟 میترسم اونا ولم کنن تنها شم برا همین اگه ناراحتی پ ...

ادمای درونگرا تنهایی رو بیشتر از تو جمع بودن دوست دارن

شما درونگرا نیستی

🐣ی افسانه هست که میـگه:شاید عشق همون حسیـه که قـ♥لبهاتونو با هم عوض میکنید، بیقرار میشین برای همینه که بدون هم حس بدی دارین چون بدن میخواد قـ❤لب اصلیش کنارش باشه...به نظرم این قشنگترین تعریفِ عشقه🐣دوسـℒℴνℯـت دارمـــــ🐣دوریم از هم ولی من چطوری میفهمم تو دلت چی میگذره انگار ی طناب از قـ❤لبت به قـ❤لبم وصله...دوسش دارم میدونی چرا؟ چون وقتی ناراحتش میکنم،خودم بیشتر ناراحت میشم،وقتی ازش دور میشم خودم بیشتر احساس تنهایی میکنم.وقتی دلتنگشم دنیای خودم تاریکتر میشه نمیدونم چجوری امد وسط زندگیم،اما شد،تموم وجودِ من❤🐣 دوست داشتن اینکه وقتی میدونه رو چیزی حساسی یا از کاری بدت میاد حواسش هست که ناراحتت نکنه...🐣goftino.com/c/EcZL9x                                                                                                                                  
پس چرا من همش دنبال دوستم و میترسم از تنهایی😑😟 میترسم اونا ولم کنن تنها شم برا همین اگه ناراحتی پ ...

شرمنده نباش دختر جون!

یک جایی خونده بودم آدما وقتی پخته میشن،تازه میفهمن که واو چقد تنها بودن فوق العاده است! آدم فقط نباید احساس تنهایی کنه. توی تنها بودن شما میتونی رییس و ملکه ی خودت باشی و هر کاریو که دوست داری انجام بدی(البته در چارچوب قوانین)

INFJ in NI TI loop
ادمای درونگرا تنهایی رو بیشتر از تو جمع بودن دوست دارن شما درونگرا نیستی

اتفاقا هستم ولی تنهایی رو دوس ندارم

مثلا ناراحت باشم هییشکی نمیفهمه جز خودم

البته تو خونه همش تو اتاقم

ولی تو مدرسه دلم میخواد دوست داشته باشم

اسمم رز♡ همدم~مرهم زخمم~بمون توی قلبم❤️