2777
2789
عنوان

کالباس مرغ و قارچ با marzi🐔🍄🥙

11328 بازدید | 88 پست

سلام🙋🏻‍♀️ 

دختر من عاشق کالباسه منم نمیتونم اجازه بدم بازاری ها رو بخوره پس همیشه براش درست میکنم 

این کالباس مزه اش فوق العاده اس بهتون قول میدم👌🏻 

مواد لازم👇🏻

☝🏻۵۰۰ گرم سینه مرغ 

۵۰ گرم قارچ 

یک عدد هویج 

سه حبه سیر کوچک

یک عدد زرده تخم مرغ 

یک قاشق غ خ آرد 

چند عدد پسته 

ادویه های زیر همه نصف قاشق چایخوری👇🏻

نمک 

آویشن 

فلفل سیاه 

پاپریکا 

پودر زنجبیل

پودر جوز هندی (مهم ترین ادویه)

پودر هل 

مواد آمادهء ترکیب👇🏻

☝🏻سینه مرغ ۳ بار چرخ شده 

هویج ۵ دقیقه تو آب جوش بوده و نگینی خرد شده 

قارچ بلانچ شده و خرد شده 

سیر رنده شده 

پسته تو آب گرم خیس خورده 

زرده تخم مرغ جدا شده 

و روغن زیتون  

مرغ و زرده رو خوب مخلوط میکنیم بعد سیر رو اضافه میکنیم و باز هم میزنیم بعد ادویه ها و آرد رو اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم تا یکدست بشه 

بعد ۲ قاشق غ خ روغن زیتون اضافه میکنیم در آخر هویج و  قارچ و پسته رو اضافه میکنیم هم میزنیم👇🏻

بعد همه رو با کمک قیف توی کاور کالباس میریزیم و کاور رو سفت جوری که اصلا هوا داخلش نباشه میبندیم👇🏻

به کاور رو لای فویل رول میکنیم جوری که ۷ الی ۸ دور دور بزنه بعد سر و تهش رو محکم میبندیم 

بعد توی یه قابلمه مناسب آب رو میذاریم جوش میاد و کالباس رو داخلش میذاریم 

آب جوش باید روی کالباس رو بگیره👇🏻

بعد میذاریم یک ساعت و نیم با حرارت ملایم قل بزنه و بپزه 

بعد از آب در میاریم و فویل رو باز میکنیم و کاور رو برای ۱۲ ساعت داخل یخچال میذاریم (حتما قبل باز کردن کاور باید ۸ الی ۱۲ ساعت توی یخچال بوده باشه)

بعد ۱۲ ساعت کاور رو باز میکنیم و کالباس رو برش میزنیم👇🏻

و سرو میکنیم👇🏻

نوش جان ❤️🫂

پ.ن:

اگر کاور کالباس ندارید داخل سلفون هم میتونید رول کنید بعد بذارید لای فویل 

مقدار ادویه ها رو کم و زیاد و جایگزین نکنید 

وقتی میبندید دقت کنید اصلا آب داخل کاور نره چون کالباس خراب میشه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

.Pain🔥you made me a believer

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عالی

وارﺩ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﺷﺪﻡ ﻭ ﻣﻨﺘﻈﺮ ﺑﻮﺩﻡ ﺗﺎ ﻧﺴﺨﻪ‌ﺍﻡ ﺭﺍ ﺗﺤﻮﯾﻞ ﺩﻫﻨﺪ👀.ﻓﺮﺩﯼ ﻭﺍﺭﺩ ﺷﺪ ﻭ ﺑﺎ ﻟﻬﺠﻪ‌ﺍﯼ ﺳﺎﺩﻩ ﻭ ﺭﻭﺳﺘﺎﯾﯽ ﭘﺮﺳﯿﺪ:ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ ﺩﺍﺭﯾﻦ؟ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﺑﺎ ﻟﺤﻨﯽ ﺗﻤﺴﺨﺮ ﺁﻣﯿﺰ ﭘﺮﺳﯿﺪ:😏ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ؟ ﺑﻠﻪ ﮐﻪ ﺩﺍﺭﯾﻢ.ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺗﯿﺮ ﺁﻫﻦ ﻭ ﺁﺟﺮ ﻫﻢ ﺩﺍﺭﻡ ﺣﺎﻻ ﺍﯾﺮﺍﻧﯿﺸﻮ ﻣﯿﺨﻮﺍﯼ ﯾﺎ ﺧﺎﺭﺟﯽ؟ﺍﻣﺎ ﮔﻔﺘﻪ ﺑﺎﺷﻢ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﮔﺮﻭﻧﻪ ﻫﺎ. ﻣﺮﺩ ﻧﮕﺎﻫﺶ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺩﺳﺘﺎﻧﺶ ﺩﻭﺧﺖ ﻭ ﺁﻧ‌ﻬﺎ ﺭﺍ ﺭﻭ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﮔﺮﻓﺖ ﻭ ﮔﻔﺖ:ﺍﺯ ﻭﻗﺘﯽ ﮐﺎﺭﮔﺮ ﺳﺎﺧﺘﻤﻮﻥ ﺷﺪﻡ ﺩﺳﺘﺎﻡ ﺯﺑﺮ ﺷﺪﻩ، ﻧﻤﯽ‌ﺗﻮﻧﻢ ﺻﻮﺭﺕ ﺩﺧﺘﺮﻣﻮ ﻧﺎﺯ ﮐﻨﻢ🤗…ﺍﮔﻪ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﺑﻬﺘﺮﻩ، ﺧﺎﺭﺟﯽ ﺑﺪﻩ.ﻣﺘﺼﺪﯼ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺭﻭﯼ ﻟﺒﺎنش ﯾﺦ ﺯﺩ🙃…ﭼﻪ ﺣﻘﯿﺮ ﻭ ﻛﻮﭼﮏ ﺍﺳﺖ ﺁﻥ ﮐﺴﯽ ﻛﻪ ﺑــﻪ ﺧﻮﺩ ﻣﻐـ🚶🏻‍♀️ـﺮﻭﺭ ﺍﺳﺖ!ﭼﺮﺍ ﻛﻪ ﻧﻤﯽ‌ﺩﺍﻧﺪ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺑﺎﺯﯼ ﺷﻄﺮﻧﺞ، ﺷﺎﻩ ﻭ ﺳـﺮﺑﺎﺯ ﻫـﻤﻪ ﺩﺭ ﯾﮏ ﺟﻌﺒﻪ ﻗﺮﺍﺭ ﻣﯽ‌ﮔﯿﺮﻧﺪ.😉 جایگاه شاه و گدا، دارا و ندار قبر اسـت…👩‍🦯تقواست کـه سرنوشت ساز اسـت💌 برای رسیدن بـه “کبریا” باید نه کبر داشت نه ریا💔💔

بح بح 

نوش جانتون🥰

چشات کاری ک میکرد ، با من هیچ ساقی نمی‌کرد..‌.🤍🫶🏻                                عجیجم ع حضور من تو سایت ، فشار بقول ، بسوز ، جر بخور ، پاره شو همینه ک هس😐🤍                                                      یکدانه_هسدم

میشه تو لیوان یا شیشه باشه ؟ 

حس خوبی با کاور های پلاستیکی ندارم

از خیلی هاتون متنفرم ولی یادم نمی‌مونه که کدومتون اینقدر غیر قابل تحمل بودید! پس اگر جای دیگه ای و‌ توی تاپیک دیگه ای باهاتون صحبت کردم بگذارید به حساب بی توجهی و نه اینکه شما خوبی !!!

ممنون عالیه

وقتی رفاقتتون بایکی تموم میشه،همه ی رازهاتون رو پیش خودتون نگه دارید،،،پایان رفاقته، پایان شرافت که نیست ،،   ،  ،،،،   جهان دیوانه ای بی درد سر میخواست ما بودیم ،،،ما پشت همان دست که پوچ است زدیم

عااالیه🥰🥰😍عاشق تاپیکاتم

کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊 دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی

عالی بود نوش جان

کاور رو از کجا تهیه میکنید؟

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم
میشه تو لیوان یا شیشه باشه ؟  حس خوبی با کاور های پلاستیکی ندارم

بله تو لیوان هم میشه باید حسابی فشرده کنید و در لیوان رو فویل بگیرید و لیوان رو داخل آب جوش بذارید 

کاور های پلاستیکی هم درست شدن برای همین کار عزیزم حتما روشون فکر شده🤗

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

.Pain🔥you made me a believer