2777
2789

بهترین حس دنیاس😍

درانتظار نی نی😍بی‌بی‌چکم روز میلاد امام‌‌‌سجاد ۱۷ اسفند ۱۴۰۰ مثبت ‌‌‌‌شد❤️   دختر قشنگم ۱۰ مهر ۱۴۰۱ تو۳۴هفته بدنیا اومد و شد تموم دنیامون🥰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عالیه انشالله همه ی چشم به راها بزودی مامان بابا میشن حالا شوهرم بفهمه چه شوددددد⁦❤️🤩🤩🤩

ان شاالله😍😍

درانتظار نی نی😍بی‌بی‌چکم روز میلاد امام‌‌‌سجاد ۱۷ اسفند ۱۴۰۰ مثبت ‌‌‌‌شد❤️   دختر قشنگم ۱۰ مهر ۱۴۰۱ تو۳۴هفته بدنیا اومد و شد تموم دنیامون🥰

مبارکه

برامنم دعاکن مثبت شه💚

میشه برام یه صلوات بفرسین💚 خدابه منم یه نی نی👶سالم بده آخه خیلی دلم بچه میخواد😢💔خدایااامرسی که بهم نی نی دادی خدایاتوروقسم میدم به یآس حضرت عباس درروزکربلا بچموسالم به بغلم برسون💚🙏خدایامرسی که بچموسالم به بغلم رسوندیش😍

واسه منم پارسال تو همچنین روزی مثبت شد

برای کسی که می فهمد هیچ توضیحی لازم نیست..! و برای کسی که نمی فهمد هر توضیحی اضافه است..آنانکه می فهمند عذاب می کشند آنانکه نمی فهمند عذاب می دهند ! ـــ🗞دکتر شریعتی📨ـــ

چه قشنگ هدیتو دیشب از خدا اماما گرفتی مبارک باشه انشالله مثبت شدن بی بی و ازمایش همه چشم انتظارا 

من به زودی مامان میشم با دعاهای شما یه صلوات برامادرشدنم بفرستید لطفان الهی ک به حاجتایی دلتون برسید ....محمد حافظم قشنگ مادر من میدونم میدونم به زودی ت میای تو شکمم ،آسنا  من  قشنگم با امدنتون به زندگیم زندگیم سرشار از شادی میکنید