2777
2789

میخام بدونم به ناف بچه چی زدین زود افتاد آخه بعضیا میگن چربش کن زود بیفته بعضیا میگن نه هیچی نزن خشک میشه ولی دیر تر میفته 

واسه پسرمن انقدطول کشیداخرسربردیم دکترپمادداد

💚دوست عزیزم 💚ممنون میشم واسه سلامتی پسرم امیرحسین وخوب شدن اخلاق همسرم بامن، صلوات بفرستی💚یاحضرت ابوالفضل العباس کمکم کن💔💔💔💐💚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچی نزدم بهش دقیقا ۷ روز افتادم

کور و کر عشقیم، تو کر من ز تو کر تر !🤨 تو خاک به سر هستی و من خاک به سر تر !😌 گویند که عشّاق جهان، عقل ندارند !🤐 یعنی تو خری، من به مراتب ز تو خر تر !!😑😒🤪🥰

هچی نزن عزیز من بچه اولم 25روز شد باورت میشه رفتم دکتر دکتر از تو دلش کمی دیگه کشید بیرون گفت خوب نکشیده بودن واسه همین دیر شد، بچه دومم هیچی نزدم چند باری الکل زدم واسه دل خودم روز پنچم افتاد

هیچی نزده بودین 

نه...عفونت داشت....خیلی درگیرشدیم...ینظرم زودببردکترازش بپرس

💚دوست عزیزم 💚ممنون میشم واسه سلامتی پسرم امیرحسین وخوب شدن اخلاق همسرم بامن، صلوات بفرستی💚یاحضرت ابوالفضل العباس کمکم کن💔💔💔💐💚