منم ۱۸ سال دارم اما بیشتر سنم تجربه دارم وخیلی سخته کشیدم
عاشق که باشی شعر شور دیگری داردلیلی و مجنون قصه شیرینتری دارددیوان حافظ را شبی صد دفعه میبوسیهر دفعه از آن دفعه ف ال بهتری داردحتی سؤالات کتاب تست کنکورتعاشق که باشی بیتهای محشری داردبا خواندن بعضی غزلها تازه میفهمیهر شاعری در سینهاش پیغمبری داردحرف دلت را با غزل حالی کنی سخت استشاعر که باشی عشق زجر دیگری دارد (m)
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
منم حدودا ۲۵سالمه اما بیشتر از سنم زندگی کردم بیشتر از سنم درد کشیدم غصه خوردم گریه کردم به نظرمن در طول زندگی یه نقطه هست که نباید کم بیاری دقیقا مرز موفقیت و شکست اگه تو اون نقطه کم بیاری باختی حواستون باشه اون نقطه سخت ترین قسمت اون راهی که دارید میرید
من تا ۱۴سالگی بچه بودم بعد ۱۴سالگی کلا زندگی منو بزرگ کرد جوری که نوجونی ندیدم الان ۱۸سالمه باید نوجون باشم ولی بیستر از سنم تجربه کردم
انشالله خدا دامن همه منتظرارو سبز کنه یدونه براشون صلوات بفرستین🙃منم منتطر بودم خدا بهم یه تو دلی داد برا سالم و صالح بودن نی نی منم دعا کنید وصلوات بفرستین