2777
2789

من نه اما شنیدم بقیه رو

نباید زیاد دهن باز بشه

دوستان اگر سوالی در زمینه" مشاوره خانواده" و "پیش از ازدواج" دارین تا جایی که بتونم راهنماییتون میکنم و درخدمتم🌱

چرا فکش در میره؟😐

اسمم رهاست. رها صدام کنیدکاربری دووممه کاربر سال "۹۷"هستم. ممنون میشم تاپیک جالبی دیدید تگم کنید. وقتی داشتم کاربری میزدم هرچیو میزدم نمیومد منم عصبی شدم همینو گذاشتم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جراح چیکار میکنه براش 

سلام دوتا ازآشناهاماهم اینجوری شدن هرچی پیش متخصص رفتن تاثیری نداشت رفتن پیش این حکیمهای قدیمی تودوجلسه خوب خوب شدن الان چندسال گذشته دیگه فکشون درنرفته خداروشکر

سلام دوتا ازآشناهاماهم اینجوری شدن هرچی پیش متخصص رفتن تاثیری نداشت رفتن پیش این حکیمهای قدیمی تودوج ...

منظورتون همین قدیمیان که هر جای بدن دررفته باشه جا میندازن ؟؟؟؟ 

منظورتون همین قدیمیان که هر جای بدن دررفته باشه جا میندازن ؟؟؟؟ 

آره عزیزم اینایی ک میگم واسشون این اتفاق افتاد یکیشون مرد هستش یکیشونم زن البته ی داروهایی هم بشون داد ک بزنن ب فکشون بعداونم بشون گفت برید فیزیوتراپی الان ۸سالگذشته خداروشکر خوب خوب شدن اون اوایل فکشون کج بود نمیتونستن حتی آب بخورن

آره عزیزم اینایی ک میگم واسشون این اتفاق افتاد یکیشون مرد هستش یکیشونم زن البته ی داروهایی هم بشون د ...

چجوری کج  ؟ خواهرم انگار  دهنتو باز کنی دیگه نتونی ببندی همینجوری باز میموند این دفعه دوم خودش درس شد بعد یکی دوساعت 

چجوری کج  ؟ خواهرم انگار  دهنتو باز کنی دیگه نتونی ببندی همینجوری باز میموند این دفعه دوم ...

باید حتما پیگیر باشه چون ب مرور فکشون خدانکرده شل میشه اینا باراول بازمونده بوده حتی نمیتونستن حرف بزنن ولی باردوم کج شدن مثل کسی ک سکته میکنه