2777
2789
عنوان

فکر کردن به آزارو اذیتی که از محارم دیدم فکر خودکشی رو میاره تو ذهنم

| مشاهده متن کامل بحث + 3554 بازدید | 135 پست
ممنونم ولی خدا انگار نمیخواد خیلی عذاب میکشم بیماری میگرن عصبی ولم نمیکنه 

چرا بهش فکر میکنی؟

ببین حس میکنم مدام واسه خودت بازسازی میشه و مدام عذاب میدی خودت رو

چرا بی اهمیت نمیشی بهش؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انشاالله بحق این شب عزیز اسی به ارامش و خوشبختی برسه و تمام کابوسهای بیداری و خوابش تمام بشه.

الهی آمین🤲🤲🤲

لطفا برای سلامتی و فرج امام زمان صلواتی هدیه دهید 🙏🙏🙏    💚 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚                                   
لعنت بر شیطان.... ان شاءالله خداوند جواب کارشو میده... برای ارامش دلت دعا میکنم.... درمانت رو کام ...

از بچگی بوده بارها و بارها...فکرشو بکن خونه پدرت یه دختر کوچولو خواب باشی بعد چطوری از خواب بیدار بشی فکرشو بکن بعدش چطور بازم خوابم برد و صبحش هیچی نگفتم بزرگتر شدم..گاهی شبا وحشت میکردم...الانم میگرن عصبی خستم کرده...حالم خیلی بده این زندگی دیگه زندگی نمیشه هر چی هم که بهم بدن..درد سنگینیه

دارم تلاش میکنم شاد و خوشبخت دو عالم باشم🌸🌷
سلام نازنین  عزیزم خدانکنه خیلی شرایطت سخته ، خیلی  اما باور کن خودکشی راهش نیست  ...

گاهی یهو میاد تو ذهنم درکش واسم سخته هضمش واسم سخته ..خدا میدونه دارم چی میکشم 

میفهمم سختی کشیدی و درد میکشی

اما کاش برنامه زندگی پس از زندگی رو اون قسمتی که خانمی خودکشی کرده بود رو بری ببینی

و به عواقبی که در انتظار کسی ک خودکشی میکنه کمی فکر کنی همین کافیه تا هیچوقت حتی فکرشم نیاد سراغت

ارتباطت رو با خدا نزدیکتر کن 

با خودکشی به ارامش نمیرسی بلکه عذابت هزاران برابر بیشتر از این دنیا خواهد شد

خدا کمکت کنه

اگه دوتا جمله ی آخرتو بیخودی تو ذهنت راه ندی و بهش پر و بال ندی خیلی زود میبینی که خدا میخواد و آرام ...

خیلی بهش التماس کردم نخواست...بخواد هم هضمش واسه منه بنده..بیماری جسمی عصبی از تحملم خارجش میکنه تقریبا سه روز در هفته شده بیماریم و من تمام اون ساعات رو عذاب میکشم هم بخاطر درد هم بخاطر عامل درد

اسی کسی از اعضای خانوادت در جریان مشکلت هست؟یا خودت ب تنهایی بار این درد رو ب دوش میکشی .عزیزم فدات بشم تا با کسی حرف نزنی آروم نمیشی همین فضای نی نی سایت بدون اینکه خودت رو معرفی کنی درد ومشکلت رو ب کسی بگو بخدا آروم میشی الهی ب حق این شب عزیز فراموش کنی عزیزم 

در حسرت دیدار پدری ب سر میبرم ک آخرین بار دستش توی دستم بود ولبخند روی لبش خشک شد ومنو تنها گذاشت .از وقتی رفت منم خندیدن رو فراموش کردم میشه برای شادی روحش ی صلوات بفرستی.سپاسگزارم
از بچگی بوده بارها و بارها...فکرشو بکن خونه پدرت یه دختر کوچولو خواب باشی بعد چطوری از خواب بیدار بش ...

😔😔😔😔😔😔😔خدا لعنت کنه شیطونی که مسبب این فتنه هاست و همین خودکشی هم همون لعنتی شیطون به دلت میندازه می خواد خسران دنیا و آخرت باشی ...عزیزم وقتی فکر خودکشی می یاد تو ذهنت بگو ..اعوذ بالله من الشیطان الرجیم

لطفا برای سلامتی و فرج امام زمان صلواتی هدیه دهید 🙏🙏🙏    💚 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚                                   
چقدر خوب گفتید. این عمر کوتاه واقعا چرا نه دنیا داشته باشی نه آخرت.

اگه تاحالا هم موندم بخاطر عذاب اون دنیاشه...ولی بارها تا خودکشی رفتم... میدونی؟! کسایی که خودکشی میکنن از همه چی بریدن و به هیچی فکر نمیکنن من درکشون میکنم چون بدبختی به ادم چیره میشه و از تحمل انسان خارج میشه 

😔😔😔😔😔😔😔خدا لعنت کنه شیطونی که مسبب این فتنه هاست و همین خودکشی هم همون لعنتی شیطون به دلت مین ...

عزیز جان روحم خستست من از بچگی با وحشت و الان با درد و وحشت زندگی میکنم ...گاهی که یهو فکرش میاد تو ذهنم حس بدبختی خیلی شدیدی بهم دست میده و دلم مرگ میخواد 

سلام عزیزم  حتما زیر نظر باش تا درمانت کامل شه  و این رو بدون که شما تنها فردی ک دچار ای ...

یکی از همون افراد الان داره باهات حرف میزنه🌹 حالم خیلی بده...داروها فقط منو سر خوش میکنن 

عزیز جان روحم خستست من از بچگی با وحشت و الان با درد و وحشت زندگی میکنم ...گاهی که یهو فکرش میاد تو ...

🥺