2777
2789
عنوان

فکر کردن به آزارو اذیتی که از محارم دیدم فکر خودکشی رو میاره تو ذهنم

| مشاهده متن کامل بحث + 3554 بازدید | 135 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام نازنین 

عزیزم خدانکنه

خیلی شرایطت سخته ، خیلی 

اما باور کن خودکشی راهش نیست 

اجازه بده روند درمانت کامل بشه ، به خودت زمان بده لطفا 

حق داری خسته بشی ، ناامید بشی ، عصبی بشی، ناراحت بشی و اینجور فکرا به سرت بزنه 

اگر اینطور نبود عجیب بود 

اما تو توی این جریان دخالتی نداشتی ، انقدر خودت رو آزار نده 

آرزو میکنم بهترینها رو برات گلی ☘️... 

🖇🧡... 
خودکشی فکرشم گناهه ...این عمر کوتاه خودش تموم میشه لازم نیس آخرتت رو ویران کنی

تو حرف اسونه...میگرن عصبی که بخاطرش گرفتم چهار سالی که بخاطر افسردگی فقط خواب بودم......به حرف اسونه

دارم تلاش میکنم شاد و خوشبخت دو عالم باشم🌸🌷
تلاش بیخودی بود.. خدا نمیخواد 

اگه دوتا جمله ی آخرتو بیخودی تو ذهنت راه ندی و بهش پر و بال ندی خیلی زود میبینی که خدا میخواد و آرامش بهت میده

گر نگهدار من آنست که من میدانم،شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد😍
چقدر خوب گفتید. این عمر کوتاه واقعا چرا نه دنیا داشته باشی نه آخرت.

آره تازه خودکشی یک قتل نفس هست که حتی فرست توبه هم پیدا نمی کنی ...خدا به اسی آرامش بده🥺🤲

لطفا برای سلامتی و فرج امام زمان صلواتی هدیه دهید 🙏🙏🙏    💚 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚                                   
چقدر جمله آخرت به فکر فرو بردم.من زندگیم با خودکشی تموم میشه حتی اگه خوشبخت باشم..... ما محکومیم به ...

بخدا یه میگرن عصبی شدیدی گرفتم که هیچی مهارش نمیکنه شدت افسردگیم انقدر زیاد بوده طی این چهار سال که روانشناسم از زنده موندنم در تعجب بود ....سخته خیلی..

سلام عزیزم 

حتما زیر نظر باش تا درمانت کامل شه 

و این رو بدون که شما تنها فردی ک دچار این اتفاق شده نیستین ، و من خودم فردی رو میشناسم که مورد اذیت برادرش بود اما الان بعد از گذشت چند سال و تلاش ، حال خوب و زندگی آرومی داره ،

شما هم میتونی باور داشته باش به خودت، 

به خودم گفتم : آهای 🙄 حواست هست ؟ خدا داره نگات میکنه❤ کاری نکن که در شان بنده ی خدا نباشه 😎
تو حرف اسونه...میگرن عصبی که بخاطرش گرفتم چهار سالی که بخاطر افسردگی فقط خواب بودم......به حرف اسونه

عزیزم الهی به حق این روزهای عزیز خدا خودش به دلت آرامش بده🥺🤲

لطفا برای سلامتی و فرج امام زمان صلواتی هدیه دهید 🙏🙏🙏    💚 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚                                   
خدا نکنه عزیزم شیطون رو لعنت کن .حرف بزن هرچی دلت میخواد بگو ما گوش میکنیم .خودت رو خالی کن .نزار تو ...

جسمی بارها ...از بچگی.عوضی حتی اگه قبول میکردم حاضر بود باهام رابطه کامل برقرار کنه...این جمله اخر عین اینه که هزاران چاقو تو قلب و روحم فرو کردن..با خودم میگم این حضرت علی اصغری که امشب واسش گریه کردم عین من درد کشید؟

تاحالا سعی کردی بجنگی باخودت؟

با خودی ک خسته و ناتوان شده؟

کسی که آزارت داده الان برخودش باهات چطوره؟

عذاب وجدان نداره؟پشیمونه؟چیزی بهت نگفته؟!!!

وخدایی که بشددددت کافیست❣
باید خیلی سخت باشه ... ولی تو قوی هستی که تا اینجا اومدی بقیشم بیا واسه دلت دعا میکنم ... خانم خا ...

ممنونم ولی خدا انگار نمیخواد خیلی عذاب میکشم بیماری میگرن عصبی ولم نمیکنه 

آره تازه خودکشی یک قتل نفس هست که حتی فرست توبه هم پیدا نمی کنی ...خدا به اسی آرامش بده🥺🤲

انشاالله بحق این شب عزیز اسی به ارامش و خوشبختی برسه و تمام کابوسهای بیداری و خوابش تمام بشه.