2777
2789
عنوان

نگهداری سگ پشمالو

374 بازدید | 39 پست

سلام دوستان من علاقه زیاااااادی ب سگ دارم البته سگای کوچولو و ریز 

ی خونه ای ۸۵ متری دارم همراه همسرم زندگی میکنم 

درمورد نگهداری سگ هم خیلی تحقیق کردم و میتونم نگهش دارم 

مشکل من اطرافیانمه 

مثلاً مامانم میگه اگه بخوای همچین ماریو بکنی کلا دیگه نمیام خونتون یا حق نداری بیای خونه 

چون خانواده من ی خورده رو موضوع نجس بودن حساسن

واقعا حالم بده نمی‌دونم چیکار کنم خیلی احتیاج ب ی سگ دارم که وقتی تو خونه تنهام کنارم باشه 

آخه همسرم بیشتر تایما سرکاره 

بچه هم امادگیشو ندارم که بخوام اقدام کنم 

میشه نظر بدین راجبش؟؟؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گوربع بگیر

https://t.me/BiChatBot?start=sc-383b16366f ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌کاربر قدیمی با ۵ تا اکانت ترکیده و همه تاپیکا متعلق به شخص خودم نیست چندین نفر روی این اکانت تاپیک زدن اگر دلخوری ایجاد شده از ته قلبم معذرت می‌خوام🙏🏼

بگیر ولی نهایت نذار به یکی از اتاقا هیچوقت بره  مادرت اومدنی بره اون اتاق

نویسنده ها عشق را بزک کرده اند، زشت و زیبا کرده اند،به ان صورت داده اند. هوگو میگوید:بسیاری ادم ها اگر عشق را در داستان ها نخوانده بودند هرگز عاشق نمی شدند./ کاش میشد جایی در پس کوچه های این شهرِشلوغ تورا یافت…مثلا یک عصر دلنشنینِ بهاری، درکافه ای مشرف به رودخانه،هنگام خوردن قهوه ای تلخ چشم در چشم شویم../ یاالله احلامنا بین یدیک.. فحققنا