دیدم که تو چت با یکی از دوستاش وایه هم عکس از قسمت خصوصیشون فرستادن….دخترم یدونه عکس فرستاده بود ولی دوستش چند تا فرستاده بود…الان واقعا نمیدونم چیکار کنم…چه جوری به دخترم بگم…دعواش کنم؟؟؟
متأسفانه بچه های الان همه چشم و گوششون باز شده و اکثر تو ٨,٩سالگی دچار بلوغ زودرس میشن
قطعا ک برخورد مستقیم یا شماتت بدتر میکنه کارو
از ی مشاور حتما راهنمایی بگیرید
خوبم اما فرشته نیستم...گناه می کنم امّا شیطان نیستم...من فقط , دختر کوچولویی هستم که در دنیایی بزرگ , تلاش می کنه کسی رو برای دوست داشتن پیدا کنه ! "اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم" #سَردارِ_مَن❤ من به مرگی فکر میکنم که زندگی هدیه میده,من! یک حامی اهدا عضوم🌱
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
عزیزم کنترل کن استرس نده حساس نباش چند تا کارتون و فیلم ببینه و از این دوستش دور باشه یعنی اصلا نبینه مطمین باش یادش میره ولی شما از ۴ سالگی باید یادش میدادی جاهای خصوصی بدن کجاست و هیچکس جز مامان نمیتونه ببینه اگه دوستش همسایه است نزار بره پیشش اگه همکلاسه کلاسش رو عوض کن برو پیش مامان بچه و بگو چی شده اگر هم میتونی دختر ه رو بترسون به دخترت نگاه هم نکنه
من کساییو تو زندگیم داشتم که یه ثانیه فکر نبودنشون اشکمو در میاورد همون آدما الان واسم فرقی با یه غریبه ندارن فقط میدونم که یه زمانی میشناختمشون؛؛؛واقعی دوسشون داشتم و کلی خاطره باهاشون داشتم ولی دیگه واسم هیچ اهمیتی نداره که کجان و پیش کین و چیکار میکنن و باید اعتراف کنم که دیگه دوسشون ندارم و نیازی هم به بودنشون ندارم؛؛؛؛میخوام بگم زمان بدین؛؛همیشه زمان همه چیزو حل میکنه به مرور؛؛حتی چیزایی که فک میکنین هیچوقت حل نمیشه....
با هم یه نگاهی به تبلتش بندازین و برو تو صفحه چت بعد که عکسو دیدی بهش توضیح بده چرا اینو فرستادی این اندام خصوصیته کسی نباید ببینه و .... ماشالله بچه ها الان که همه چیز بلدن شاید دیدی اون نصیحتت کرد وواست توضیح داد
عزیزم کنترل کن استرس نده حساس نباش چند تا کارتون و فیلم ببینه و از این دوستش دور باشه یعنی اصلا نبین ...
دختر منم تبلت داره ولی هیچوقت دست نمیزنه چون هیچ برنامه ای روش نیست فقط جهت اینکه چرا همه دارن من ندارم دادم دستش گوشی خودم با اینکه گوشی مدل بالایی هست دستشه و کنترل میکنم کلا