2777
2789

ممکنه تکرار کنه سعی کن بگیری تبلتو ازش بگی خراب شده یا معلمتون گفته تبلتا جمع بشه از خونه ها...حتما هم از مشاور کمک بگیر مسعله مهمیه

کار خوبو خدا میکنه ک با هیچکی حرف نمیزنه!💜💔

سنش خیلی پایینه,باید نظارت میکردید 

متأسفانه بچه های الان همه چشم و گوششون باز شده و اکثر تو ٨,٩سالگی دچار بلوغ زودرس میشن

قطعا ک برخورد مستقیم یا شماتت بدتر میکنه کارو

از ی مشاور حتما راهنمایی بگیرید

خوبم اما فرشته نیستم...گناه می کنم امّا شیطان نیستم...من فقط , دختر کوچولویی هستم که در دنیایی بزرگ , تلاش می کنه کسی رو برای دوست داشتن پیدا کنه !                                                                                                                                                                           "اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم"                      #سَردارِ_مَن❤                                                                                  من به مرگی فکر میکنم که زندگی هدیه میده,من! یک حامی اهدا عضوم🌱              

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گوشی و تبلت  بچه ها رو بیچاره کرده

تو دست همه بچه ها هم یکی هست

فک کنم فقط من برا دخترم نگرفتم و از گوشی من استفاده میکنه

در من زنی تنها زندگی میکند که هر شب دیوانه وار به سوگ خاطراتش می نشیند...💔🥀

به روش نیار، چند سالشه؟ گوشی و تبلت ازش بگیر مشغولش کن به یه کلاسی چیزی و جابجاش کن دوستاش عوض بشن

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻
۸سالو نیم

عزیزم کنترل کن استرس نده حساس نباش چند تا کارتون و فیلم ببینه و از این دوستش دور باشه یعنی اصلا نبینه مطمین باش یادش میره ولی شما از ۴ سالگی باید یادش میدادی جاهای خصوصی بدن کجاست و هیچکس جز مامان نمیتونه ببینه اگه دوستش همسایه است نزار بره پیشش اگه همکلاسه کلاسش رو عوض کن برو پیش مامان بچه و بگو چی شده اگر هم میتونی دختر ه رو بترسون به دخترت نگاه هم نکنه 

خودمم میخواستم که صبح باهاش سرسنگین برخورد کنم اگه کفت چی شده بهش بگم همچین چیزی تو گوشیت دیدم ناراحتم…بعد هم واسه تنبیه گوشیشو چند روز ازش بگیرم

در مورد اندام خصوصی و اینا قبلا باهاش صحبت کردم

استارتر باهاش صحبت کن ولی اروم و سعی کن عصبانی نشی ودلیل کارش رو بپرس

و اگه کنجکاوه و سوالی توی ذهنش هست براش توضیح بده و رفع ابهام کن

مدرسه هام فوقش تا اخر اردیبهشت بازه،سعی کن تبلت رو روزی دو ساعتی بهش بدی فق،محدودش کن چون با اتمام مدرسه دیگه نیازی به تبلت نداره

در من زنی تنها زندگی میکند که هر شب دیوانه وار به سوگ خاطراتش می نشیند...💔🥀

بهش بگو شنیدم بچه یکی از دوستام این کارو کرده عکسش پخش شده آبروش رفته همه دیدن. یه وقت تو همچین کاری ...

بگوووو الکییییی میگییییی

بگووووو دروغهههه

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست💜🙂
تو دست همه بچه ها هم یکی هست فک کنم فقط من برا دخترم نگرفتم و از گوشی من استفاده میکنه

کار خوبی میکنی بخدا

داداشم کلاس هشتمه بخدا همش سرش تو گوشیه خدا میدونه چیکار میکنه

من کساییو تو زندگیم داشتم که یه ثانیه فکر نبودنشون اشکمو در میاورد همون آدما الان واسم فرقی با یه غریبه ندارن فقط میدونم که یه زمانی میشناختمشون؛؛؛واقعی دوسشون داشتم و کلی خاطره باهاشون داشتم ولی دیگه واسم هیچ اهمیتی نداره که کجان و پیش کین و چیکار میکنن و باید اعتراف کنم که دیگه دوسشون ندارم و نیازی هم به بودنشون ندارم؛؛؛؛میخوام بگم زمان بدین؛؛همیشه زمان همه چیزو حل میکنه به مرور؛؛حتی چیزایی که فک میکنین هیچوقت حل نمیشه....

با هم یه نگاهی به تبلتش بندازین و برو تو صفحه چت بعد که عکسو دیدی بهش توضیح بده چرا اینو فرستادی این اندام خصوصیته کسی نباید ببینه و .... ماشالله بچه ها الان که همه چیز بلدن شاید دیدی اون نصیحتت کرد وواست توضیح داد

عزیزم کنترل کن استرس نده حساس نباش چند تا کارتون و فیلم ببینه و از این دوستش دور باشه یعنی اصلا نبین ...

دختر منم تبلت داره ولی هیچوقت دست نمیزنه چون هیچ برنامه ای روش نیست فقط جهت اینکه چرا همه دارن من ندارم دادم دستش گوشی خودم با اینکه گوشی مدل بالایی هست دستشه و کنترل میکنم کلا