2777
2789

یه خونه گرفتیم . خیلی خونه خوبیه کلید اول همه چیزشم تکمیل ویلایی . ولی محلش خوب نیست فقط یه ۷یا۸ تا خونه اونجا است همش زمین خالیه بعد یه ۲۰ متر با خیابون فاصله داره خاکیه. از زمستون می ترسم که گل بیاد گیر کنیم تو گل. دارم دیوونه می شم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیرم از الان به فکر زمستونی؟😐

من هیچوقت نتونستم ادمایی که اینقدر نگران آینده ان رو درک کنم

یه جایی تو زندگیم فهمیدم که خدا مهربونه ولی برای من نه بخشنده اس ولی برای من نه شفادهنده اس ولی برای من نه دست گیرنده است ولی برای من نه اگه موقع خوندن این متن حس‌کردی که من اشتباه میکنم تو یه انسان خوش بختی قدر زندگیتو بدون 

نخریدیم اجاره کردیم تا این یکسال دیوونه می شم روم نمیشه مهمون دعوت کنم

حالامن محلمون عالی...ساختمون تمیزوشیک ..خونم خیلی کوچیکه..منم مهمون دعوت نمیکنم

💚دوست عزیزم 💚ممنون میشم واسه سلامتی پسرم امیرحسین وخوب شدن اخلاق همسرم بامن، صلوات بفرستی💚یاحضرت ابوالفضل العباس کمکم کن💔💔💔💐💚

مبارکت باشه و ان شاء الله با سلامتی ودلخوشی توش زندگی کنید 

نگران نباش خیلیها تو چنین شرایطی اند ، من داره دوسال میشه تو این خونه ام ،کوچمون هنوز خاکیه و دارن خونه میسازن و کلی سروصداست ولی بیخیال 

خداروشکر کنیم سقفی بالای سرمون داریم ، این نیز بگذرد

زندگی کوزه ی آبی خنک و رنگین است ، آب این کوزه گهی شور گهی تلخ گهی شیرین است