2777
2789
عنوان

تجربه تنبلی تخمدان

1008 بازدید | 30 پست

سلام خانوما😃 

کسی هست تنبلی تخمدان داشته باشه و الان خوب شده روش درمانتونو بگید لطفاً🥲🥲😊 چیا خوردید چی نخوردید یا چقد طول کشید ک خوب شدید 

بچه ها من ی ساله فهمیدم این مشکلو دارم الآنم عقدم همه کار دارم میکنم ک خوب بشم قند و شکر کلا حذف کردم این ماه رفتم باشگاه و واقعا تاثیرشو دیدم برای اولین بار بعد از ی سال پریودم سر وقت بود شماهم اگ چیزی میخورید ک براش مفیده بگید ک ب هم کمک کنیم😊 

اگ خواستید میگم ک چه چیزایی خوردم ریزش موهام هم خداروشکر کم شده

بگو

دونه چیا ، شربت عسل، اسفنجاج ،موز کنجد ،بادوم روزی هفتا،مویز 

لبنیات اصلا نخوردم کنجد و به جاش استفاده کردم 

اگ برنج بخورم نصف بشقابم سبزیه ماکارانی هم همینطور 

تو دوران پریودی اصلا خودمو نمیشورم شبا سیاهدونه میزنم ب شکمم،اویشن دم کردم 

چاییمو با دارچین و خرما میخورم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

موضعی برا موهات کاری نکردی؟ دارو چی؟

نه ب موهام هیچی نزدم با همین کارا ریزش موهام کم شد دارو پارسال ک رفتم دکتر بهم اسپیداکتون داد گف برای کم شدن موهای زائد فک کنم فقط همینو داد منم فعلا دارم استفاده میکنم

نه ب موهام هیچی نزدم با همین کارا ریزش موهام کم شد دارو پارسال ک رفتم دکتر بهم اسپیداکتون داد گف برا ...

من فقط ریزش مو و مو زائد دارم هیچ علامت دیگه ای ندارم دکترم میگه تنبلی نیس چون همه هورمونامم متعادله فقط dht بالا بود

تو رو سننه قربونت برم که من عقایدم چیه🥰

راستش منم تنبلی تخمدان دارم وقتی اینو فهمیدم که یکسال بدون جلوگیری باردار نشدم وگرنه من همیشه پریود هام سر وقت بوده، رفتم سونو دادم گفتن تنبلی تخمدان داری، فولیکول هامم خییییلی ریز بودن خلاصه یکسال با شوهرم قهر بودم بعد یکسال که برگشتم با خودم گفتم من که بدون درمان حامله نمیشم، جلوگیری نکردم بخدا هیچ درمانی هم انجام نداده بودم، در کمال تعجب باردار شدم 

چیزایی که منو آزار میده موی زائد زیر چانه هست با کوچیکی سینه هام کاش اینجوری نبودم کاششش

اینایی که توی بحث کم میارید میاید سراغ تاپیکام محض اطلاع از شما احمق ترو خر ترو بیشعور تر وجود نداره میدونید؟؟ جواب منطقی نداره میاد سراغ تاپیکام بعد میگه تو بهت خیانت شده اسکل مطمن باش توی تاپیکای خودتم ی چیزای هست که بیام با خاک یکسانت کنم، این جنگ تفتیش تاپیکو تو شروع می‌کنی اما پایانش دست منه😎

شبا یه لیوان شیر داخلش ۴مغز با یه قاشق عسل خوب و دو عدد تخم مرغ بلدرچین خام واقعا معجزه میکنه بااین روش باردار شدم و خدا دوتا پسر ناز بهم داد تنبلی شدید تخمدان داشتم الان دیگه منظم شدم خیلی تاثیر گزاره دوستان امتحان کنید ضرری هم نداره

من‌پیاده روی تند  ماساژ با روغن سیاهدونه  خوردن‌چیزای گرم  تو ۴ماه دیگه تنبلی ندار ...

ورزش برای تنبلی عالیه دوست عزیز ادامه بده

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚
راستش منم تنبلی تخمدان دارم وقتی اینو فهمیدم که یکسال بدون جلوگیری باردار نشدم وگرنه من همیشه پریود ...

اصلاح سبک زندگی کن

🌹🌹چند تا نکته راجب pco(تنبلی تخمدان) در راستای اصلاح سبک زندگی :

خواب قبل یازده شب به شدت رو سلامت هورمون ها و تخمدان تاثیر مثبت داره
مصرف روغن سالم، (کنجد ، زیتون) خیلی مهمه، روغن حیوانی هم باید کمتر مصرف بشه، و روغن های سرخ کردنی صنعتی کاملا حذف بشه
مصرف قند مصنوعی و مواد کارخونه ای حذف کامل، و قندهای طبیعی جایگزین (عسل، شیره ، خرما و میوه جات)
برای ریزش موها ماسک مو خونگی متناسب با نوع مو خیلی موثره
و در مورد وعده های غذایی هم ، حتما از سبزیجات قبل برنج یا نون استفاده کنید که قند خون یهو بالا نره، یعنی سعی کنین اول سبزیجات و پروتیین غذا رو بخورید چند تا لقمه اول، بعدش حالا از کربوهیدرات (برنج ، نون یا سیب زمینیو ...)هم بخورین
کنار میوه ها از ارده کنجد و مغزیجات استفاده کنین تا حد ممکن
استرس رو کنترل کنید
ورزش ورزش ورزش هرگز از دست ندید,البته ورزش مقاومتی به علاوه پیاده روی
ورزش تو روحیه ، اخلاق و درمان و پاکسازی بدنو.... همه اینا اثر مثبت داره
شبا قبل خواب تخمدانتون و شکم رو ماساژ بدین تو حالت دراز کشیده، اگه روغن سیاهدونه یا کنجد یا هر روغن که بهتون سازگاری داره میتونین با اون ماساژ بدین
...تو پریود روغن مالی شکم باعث افزایش خون ریزی میشه...پس تو پریود روغن نزنین
موقع پریود سعی کنین حمام نکنید تا جایی که براتون ممکنه
از شکم بند پشمی استفاده کنین تا تخمدانتون گرم بمونه
خودتون  رو دوست داشته باشید با عشق با خودتون حرف بزنین😍
niloofarpcossupport
این پیج هم عالیه
همین طور پیج سوگند چند تا هایلایت خوب راجع ب pco داره
haircare_sogand
شاد و سلامت باشید ♥️

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚