2777
2789

پیتزا پز و کیک پز برقی

کیک و پیتزا خوب توش در میاد؟الان عکسش میذارم 

نخصوصا کیک 

کسی داره؟

پیش ب سوی لاغری و سلامتی 😊😇قد ۱۶۳ وزن فعلی ۶۹ هدف اول ۶۲ هدف دوم ۵۶ با تکیه بر تلاش🌻۱۷ اردیبهشت:۶۷.۶۰۰🧜‍♀️۲۵ اردیبهشت ۶۶.۵۰۰🧜‍♀️۳۱ اردیبهشت ۶۵.۴۰۰صعود به گروه آبی💙🧜‍♀️۸ خرداد ۶۵.۳۰۰🧜‍♀️۲۹خرداد ۶۴🧜‍♀️

بله دارم بخوبی گازی نیس اون کیفیت جالب کیک نمیشه

♦️خوب بودن زیاد سخت نیس کافی ست مهربانی کنی ♦️زبانت ک نیش نداشته باشدو کسی را نرنجاندهمین خوبی ست♦️وقتی برای کسی خوبی بخواهی همین خوبی ست🔷️مهم نیست ک ادمها چگونه اند،مهم نیس جواب سلامت رامیدهند یانه        🔷️توسلام کن،سر ب سر دلشان بگذار،شیطنت کن، بخند ... همین خوبی ست.                                      ♦️ مهم اینست توخوب باشی                                    ♦️آن ها روزی دل شان برای خوبی هایت تنگ میشود...باور کن...🌹🤗             

نه من ک هرچی کیک تو کیک پز خوردم بد بوده 

خدایا شکرت بخاطر نی نی تو دلم ... ان شالله قسمت همه منتظرا💗یه خانوم متاهل و ۲۶ ساله ام با روحیه لطیف و مهربون😍عاشق همسرمم از وقتی به زندگیم اومده دنیا واسم خیلی قشنگتر شده💑دنیا خیلی جای قشنگی میشه اگه یه ذره باهم مهربونتر باشیم😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله دارم بخوبی گازی نیس اون کیفیت جالب کیک نمیشه

عه ینی آون تستر بهتره؟

پیش ب سوی لاغری و سلامتی 😊😇قد ۱۶۳ وزن فعلی ۶۹ هدف اول ۶۲ هدف دوم ۵۶ با تکیه بر تلاش🌻۱۷ اردیبهشت:۶۷.۶۰۰🧜‍♀️۲۵ اردیبهشت ۶۶.۵۰۰🧜‍♀️۳۱ اردیبهشت ۶۵.۴۰۰صعود به گروه آبی💙🧜‍♀️۸ خرداد ۶۵.۳۰۰🧜‍♀️۲۹خرداد ۶۴🧜‍♀️
عه ینی آون تستر بهتره؟

اون توتستر همون برقی عزیزم.فر گازی خوبه.توستر.میشه کیک وپیتزا پخت.ولی کیفیت عالی نمیشه ازش انتظار داشت

♦️خوب بودن زیاد سخت نیس کافی ست مهربانی کنی ♦️زبانت ک نیش نداشته باشدو کسی را نرنجاندهمین خوبی ست♦️وقتی برای کسی خوبی بخواهی همین خوبی ست🔷️مهم نیست ک ادمها چگونه اند،مهم نیس جواب سلامت رامیدهند یانه        🔷️توسلام کن،سر ب سر دلشان بگذار،شیطنت کن، بخند ... همین خوبی ست.                                      ♦️ مهم اینست توخوب باشی                                    ♦️آن ها روزی دل شان برای خوبی هایت تنگ میشود...باور کن...🌹🤗             

ممنونم دوستان