2777
2789
عنوان

بیاین امشب براتون سوره قدر بخونم

86 بازدید | 19 پست

من ادم نماز خون نیستم مذهبیو ایناهم نیستم😔شایدم گناه بار ترین ادم رو زمین باشم...

اما برا هرکسی دعا کردم براورده شده😭🤲🏻ولی برا خودم دعا میکنم ب سختیه دیر براورده میشه بیاین ب نیابتتون براتون میخونم شماهم برا من بخونید😭😭شاید برا شماها دعا کنم خدا خودش بهم کمک کنه دلم خیلی شکسته

ممنونم عزیزم هممون بدی داریم 

بی نیازم از هر نگاهی جزخدا  ... 😊تنها تکیه گاه زندگیم خداست 💝که اگه روش رو ازم برگردونه با مخ خوردم زمین   تمام امیدم اینه که روزای سختم رو میبینه ،صدا زدنامو ،کمک خواستنامو میشنوه ،شکر کردنامو ،تلاشامو  و...خلاصه حواسش شش دونگ جمعمه 💪همیناس که منو از دستی که موقع غرق شدنم سمتم دراز میشه مطمئن می کنه 🌿.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم به حق صاحب امشب حاجت روا بشی..دعا میکنم..میشه برام دعا کنی باردار بشم خیلی وقته منتظرم‌اسمم سمانه😭...توروخدا دعام کن انتظارم تموم شه.😭..خدا انشالله دعات در حقمو قبول کنه...🤲🙏...

خدای مهربونم توکه از حال دلم باخبری معجزه ای کن که سخت محتاج یک نگاهت هستم.🤲💚🤲بفریادم برس یا ارحم الراحمین...خدا جونم خواست خودت رو با خواست دلم یکی کن...خدایا دعای دخترم گوش کن که شبا هر شب دستاش رو به آسمونته بزار باور کنه که خدا بچه هارو دوست داره ...خدایا معجزه کن خانواده ما چهار نفره بشه..خدایاخدایا میدونی که نی نی میخایم🥺🤲👶❤ میشه واسه باردار شدنم یه صلوات بفرستین هرکس فرستاد خودشم حاجت روا

ای جانم عزیزم خدا بزرگه و خیلی هم‌مهربون مطمئن باش صداتو میشنوه ان شاءالله 

منم خیلی دعا کن عزیزم خیلی برای عاقبت بخیری خانواده م 

برای ازدواج خواهرم 

برای گشایش در شغل همسرم و زندگیمون 

و ...

ممنونم🙏

زهرا هستم گلم دعا کن خدا خیر منو در رسیدن به عشقم قرار بده🥺 و به زودی بهم برسیم و خوشبخت بشیم 😔❤️

هرکی امضای منو دید دعا کنه به عشقم برسم 😢😢😢😢🙏حاجتروا بشید انشاله🥺🙏