2777
2789

سلام3 روز پیش بعد از یکسال که تو نوبت بودم عمل کردم ولی احساس پشیمونی میکنم اصلا نمیارزه مگه آدم چقد تغییر میکنه...

من که بینیم هنوز تو ِآتله ولی هیچ تغییری نکردم احساس میکنم نوکش بزرگه و کوتاهش کرده فاصله لب و بینیم زیاد شد

ارزش نداره بینی ادم هر چی باشه همون بهتره مگه اینکه طرف بینیش خیلی بزرگ باشه که دیگه چاره ای نداشته باشه

چطور بعضی ها چند بار عمل میکنن من که خسته شدم

الان ک چیزی معلوم نیست 

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                           اباعبدالله الحسین علیه‌السلام                                                                         فقط ظهور امام زمانم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم بینیم خوب نیست ولی اصلا حوصله عمل ندارم

اینکه دو هفته صورتم کبود باشه و بعدشم تا یه سال هر ماه بری دکتر آمپول بزنه رو بینیت و با گوش پاک کن بخوای تمیزش کنی و انقدر دردت بیاد که ضعف کنی

اصلا دلم نمیخواد عمل کنم

صبر کن عمل بیاد اخه ۳ روزه نمیشه نظر داد که ..منم موافقم باهات هرچیزی طبیعیش بهتره ولی دیگه انجام دادی بهتره فکرای خوب بکنی و از چهره ی جدیدت لذت ببری🤷🏻‍♀️

کور و کر عشقیم، تو کر من ز تو کر تر !🤨 تو خاک به سر هستی و من خاک به سر تر !😌 گویند که عشّاق جهان، عقل ندارند !🤐 یعنی تو خری، من به مراتب ز تو خر تر !!😑😒🤪🥰

عزيزم زير آتله و ميگى تغيير نكردى ؟ 😐 مگه ميشه تغيير نكنى ؟ 

خيليم خوب ميشه 

حالا صب كن 

ميشه يه دونه صلوات براى حل مشكلم بفرستى ؟ خيلى خوبى 💛 / آيدى كمدام han nah عه بيا يه چى ازم بخر ديگه مرامى و معرفتى