2777
2789
عنوان

شوهرم کلی دعوام کرد 😭😭میترسم

497 بازدید | 17 پست

تو یکی از تاپیکای قبلیم گفته بودم دوست دختر قبلی شوهرم مزاحمم میشه همه تو اون تاپیک گفتن برو به شوهرت بگو نگفتم الان شوهرم عصبانیه میگه چرا پنهون کردی ازم

الان ازچی میترسی

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اوکی به شوهرت بگو می بخشمت 😑 دست پیشم گرفته آقا ! بعدش شما دقیقا الان برا چی میترسی ؟!

اونقدر بازومو محکم فشار داده درد میکنه

سری پیش همین جا تاپیک زدم تعریف کردم همه گفتن گذشتشه طبیعیه ۴۰ سالش بوده قبلا رابطه داشته 

بعد هی خواستم بگم به شوهرم گفتم غرورش میشکنه

اتفاقا یجور رفتار نکن ک فکر کنه از روی بی کسی بهش چیزی نمیگی همین باعث میشه بعدها بدتر کنه الان محکم جلوش وایسا و ازش نوضیح بخواه قوی باش

انسان خوبی باش ولی وقتت را برای اثباتش ب دیگران تلف نکن😊
خب فهمیده نقطه ضعفت چیه از اون راه وارد میشه ،، نترس ازش با تمام قدرت حرفتو بزن به اونم حق نده

من وقتی بهش نگفتم یعنی برام مهم نبوده گذشتش الان چرا اینجوری میکنه

اونقدر بازومو محکم فشار داده درد میکنه سری پیش همین جا تاپیک زدم تعریف کردم همه گفتن گذشتشه طبیعیه ...

اوکی حالا تحویل بگیر 😐 خوبی ام به خیلیا نیومده 

الان حرف حسابش چیه ؟ میگه چرا فهمیدی دوست دختر داشتم ! خدایا توبه 😑

من وقتی بهش نگفتم یعنی برام مهم نبوده گذشتش الان چرا اینجوری میکنه

چون میترسه شما دست پیشو بگیری ، برای همین اینجور رفتار میکنه ، اگه برات مهم نیس کلا بروی خودت نیار،ولی من جای شما باشم میشینم باهاش حرف میزنم تا دلم باهاش صاف شه ،،