2777
2789
عنوان

بچه م تو هفته ی 30 بدنیا اومد خیلی نگرانم میشه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 631 بازدید | 22 پست

من دو قلوهام هفته31 به دنیا اومدن،یک ماه بستری بودن ،البته من هفته 28 که بودم  امپول بتا زدم،الان خداروشکر یک سالشونه منم خیلی  درمونده بودم بودنشون برام معجزه خدا  بود،انشالله بچه شما هم به لطف خدا صحیح سلامت میاد خونه

عزیزم🥲🥲🥲 تمام صحنه های ان ای سیو امد جلو چشمم😭😭😭 خداروشکر گذشت خدا برای هیچ مادری نخواد دید ...

خدا رو شکر .درسته خیلی سخته. .رفتم دیدمش دوست داشتم بغلش کنم ولی نمی شد . ایشالله خوب خوب بشه عیبی ندارد تحمل میکنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دو قلوهام هفته31 به دنیا اومدن،یک ماه بستری بودن ،البته من هفته 28 که بودم  امپول بتا زدم،ال ...

منم رفتم بیمارستان 4 روزی درد میکشیدم چون اون بچه م که مرده بود خیلی سخت دفع شد . زنده بودنم یه معجزه بود . تو این چن روز بهم امپول بتا میزدن .

خدا رو شکر .درسته خیلی سخته. .رفتم دیدمش دوست داشتم بغلش کنم ولی نمی شد . ایشالله خوب خوب بشه عیبی ن ...

کم کم خوب میشه 

میگن بیا بغلش کن🤩😍😍😍

من که همش کنارش مینشستم و قران میخوندم براش

من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊
منم رفتم بیمارستان 4 روزی درد میکشیدم چون اون بچه م که مرده بود خیلی سخت دفع شد . زنده بودنم یه معجز ...

امپول بتا زدی نگران نباش انشالله هیچ مشکلی پیش نمیاد خیلی سخته باید قوی باشی ،من یک ماه بدون استراحت شبانه روز بیمارستان بودم  هر دوشون با  هم سه  کیلو بودن خیلی سختی کشیدم با سرنگ شیر میخوردن،خداروشکر الان هیچ مشکلی ندارن همه کاراشونم به  موقع بود،

امپول بتا زدی نگران نباش انشالله هیچ مشکلی پیش نمیاد خیلی سخته باید قوی باشی ،من یک ماه بدون استراحت ...

خدارو شکر عزیزم .نمیدونم چرا بیمارستان به من نمیگه بیام .شیرم هم همینطوری داره هدر میره . فقط بهم گفتن میتونی بیای ببینیش ولی نگفتن شیر بده .

خدارو شکر عزیزم .نمیدونم چرا بیمارستان به من نمیگه بیام .شیرم هم همینطوری داره هدر میره . فقط بهم گف ...

یک هفته تا ده روز از بستریش بگذره بهت میگن بری پیشش ،همینکه بری بچه وجودت و حس میکنه و بغلش کنی نوازشش کنی خیلی توی رشدش  تاثیر داره،شیرت و زود زود بدوش که خشک نشه،