دوقلو باردار بودم یکیش تو هفته 16 مرده بود .هفته30 دردم گرفت . اون یکی که مرده بود دفع شد ولی سریع پشت سرش اینم اومد دنیا . الان تو دستگاهه .دکترا میگن ریه ش هنوز تکمیل نشده . در آینده مشکل جسمی یا ذهنی پیدا نمیکنه؟؟خون بهش تزریق میکنن. میگن باید دوماه باشه . کسی شرایط منو داشته ولی بچه ش سالم مانده باشه؟؟
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اول که توکلت به خدا باشه. دوم که قدم نورسیده مبارک عزیرم. بعدشم اینکه بله عروس عموی من دوقلو باردار بود یکیش فوت شد یکیش نارس دنیا اومد حدود ۵۰ روز تو دستگاه بود الانم دوسالشه خوبه خوبه. چون نارسه بعضی از قسمتاش رشد کافی نداشته و توی دستگاه کامل میشه رشدش. حتی اوایل با سرنگ شیر میدن اینقدر کوچولو هستن. باز نوه عمم ۶ ماهه دنیا اومد الان ده سالشه
خدا برای هیچ مادری نخواد دیدن بچه ش رو تو این وضعیت
انشالله برای شما هم زود میگزره و میرید خونه با نینی🥰🥰
حال بچه منم خوب نبود
یکبار احیا شد
ولی خداروشکر خوب شد
من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊