2777
2789

پس کی نتیجه اش رو میزنن چقدر استرس بکشیم😫راسته میگن همش سهمیه دارها رو قبول میکنن؟؟ای خدا پس ما چی،گفتن هفته اول اردیبهشت جوابا میاد پس کی دیگه😐

كار خود گر به خدا باز گذاري حافظ اي دو صد عيش كه با بخت خداداده كني❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یه نفر رو میشناسم بهش گفتن قبولی بقیه ظرفیت رو نمیدونم 

تو رو خدا؟؟عجببب

منم شنیده بودم یه همچنین چیزایی ولی باورر نمیکردم،آخه من آزمونم رو خیلی خوب دادم خیلی امید داشتم

تو رو خدا؟؟عجببب منم شنیده بودم یه همچنین چیزایی ولی باورر نمیکردم،آخه من آزمونم رو خیلی خوب دادم خ ...

من فقط یه نفرشو میشناسم این مدلیه شاید بقیه ظرفیت رو واقعا قبول کنن نمیدونم ولی من خودم هیچ وقت اعتمادی به آزمونای استخدامی ندارم

تو رو سننه قربونت برم که من عقایدم چیه🥰
من فقط یه نفرشو میشناسم این مدلیه شاید بقیه ظرفیت رو واقعا قبول کنن نمیدونم ولی من خودم هیچ وقت اعتم ...

منم اگر قبول نشدم دیگه هیچ وقت شرکت نمیکنم،چون خیلی خوب دادم حالا کارنامه ام بیاد مشخص میشه،تا وقتی سهمیه باشه نوبت به ما نمیرسه خواهر

سلام تینا جان چکار کردی آزمون قوه قضاییه قبول شدی ؟

توکل بر خدایت کن کفایت میکند حتمااگر خالص شوی با او صدایت میکند حتمااگر بیهوده رنجیدی از این دنیای بی رحمیبه درگاهش قناعت کن, عنایت میکند حتمادلت درمانده میمیرد, اگر غافل شوی از اوبه هر وقتی صدایش کن حمایت میکند حتماخطا گر میروی گاهی, به خلوت توبه کن با اوگناهت ساده میبخشد, رهایت میکند حتمابه لطفش شک نکن گاهی, اگر دنیا حقیرت کردتو رسم بندگی آموز, حمایت میکند حتمااگر غمگین اگر شادی, خدایی را پرستش کنکه هر دم بهترینها را, عطایت میکند حتما
سلام تینا جان چکار کردی آزمون قوه قضاییه قبول شدی ؟

سلام عزیزماره قبول شدم گلم،خدا کنه توی مصاحبه هم قبول بشم،برام خیلی دعا کن

سلام عزیزماره قبول شدم گلم،خدا کنه توی مصاحبه هم قبول بشم،برام خیلی دعا کن

به سلامتی نمره مکتسبه ات چند بود 

توکل بر خدایت کن کفایت میکند حتمااگر خالص شوی با او صدایت میکند حتمااگر بیهوده رنجیدی از این دنیای بی رحمیبه درگاهش قناعت کن, عنایت میکند حتمادلت درمانده میمیرد, اگر غافل شوی از اوبه هر وقتی صدایش کن حمایت میکند حتماخطا گر میروی گاهی, به خلوت توبه کن با اوگناهت ساده میبخشد, رهایت میکند حتمابه لطفش شک نکن گاهی, اگر دنیا حقیرت کردتو رسم بندگی آموز, حمایت میکند حتمااگر غمگین اگر شادی, خدایی را پرستش کنکه هر دم بهترینها را, عطایت میکند حتما