2777
2789
عنوان

گلود درد دارم خیلی وحشتناک

147 بازدید | 29 پست

سلام بچه ها من یکم گلو درد داشتم از صبح با عطسه و آبریزش بینی شدید ... الان خیلی گلودردم وحشتناک شده 

آب‌جوش و عسل و آبلیمو خوردم یکم بهتر شده 

بنظرتون ی لیوان دیگه هم بخورم؟

خیلی شدیده

میشه برای شفای پدرم و مادرم و سلامتیشون دعا کنین لطفا  برای سلامتی و خوش قدمی نی نی توراهیم هم دعا کنین برام دعا کنین زندگی خودم و خانوادم به آرامش برسه 

بخور 

سرفه هم داری؟

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه ندارم

میشه برای شفای پدرم و مادرم و سلامتیشون دعا کنین لطفا  برای سلامتی و خوش قدمی نی نی توراهیم هم دعا کنین برام دعا کنین زندگی خودم و خانوادم به آرامش برسه 
آره بخور....چرااین چن روزه همه مریض شدن

انقد حالم بده 

من خیلی به این فصل حساسیت دارم دیشب رفتم حرم از شانسم وحشتناک بارون گرفت از بوی بارون اینجوری شدم از صبح

شربت بنفشه باریچ اسانس بخر هر ۸ ساعت یه قاشق بخور عالیهههه 

روز ها یی که آرزو خانم بهترین همکلاس مریم بود مشق های کلاس اول ما قصه های امین و اکرم بود روز هایی که هم کلاسی ها شعر و لبخند بخش میکردند بوی خوب کتاب می آمد آب و آیینه بخش میکردند سفره ی پاره ی کتابم را واژه ی نان تازه پر میکرد جیب پیراهن سفیدم را دست های مغازه پر می‌کرد باز مادربزرگ ثانیه ها ساعت هفت و نیم می‌خوابید  شنبه ها صبح دیرمان میشد خانم آفتاب می‌تابید  کاش از کیف کهنه ی دیروز بوی خوب کتاب می آمد کاش زنگ علوم برمی‌گشت کاش زنگ حساب می آمد.....برای من دعا کنید به حق روزهای خوب زندگیتون 
قرص چرک خشک کن و شربت دیفن هیدرامین آب روی آتشه

چرک خش کن خوردم دیفین دارم ولی نخوردم میخورم

بخور نذار گلوت خشک بشه

اره بخورم زکم گرم شه گلوم

وااای منم ع امروز و دیروز اینجوریم عطسه و آبریزش بینی داشتم الانم گلوم درد میکنه اون عسل و ابلیمو و ...

اره دقیقا گلوم آروم تر شد