2777
2789
عنوان

40 نفر بیان براشون سوره کوثر بخونم

118 بازدید | 33 پست

سلام اسمتون روبگید براتون سوره کوثر بخونم شماهم لطفا دعا کنید اتفاقی که میخوام فردا بیوفته

اگه دوست داشتین حاجتتون روهم بگید برای هم دعا کنیم

واسه هرکی خونم لایک میکنم

میشه لطفا واسه دوستم که فوت شده یه صلوات بفرستید

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

🙏💚

عشق این شعله که بر دار و ندارم افتاد، گره ای بود که بر رشته یِ کارم افتاد، جانم از راه ِگلو داشت می آمد بالا، آن چنان سخت که یک دفعه فشارم افتاد، آخرین نامه ات از دست ِ من آن جایی که، گفته بودی که تو را دوست ندارم افتاد."بدونِ مخاطب"                                             من حسابم زِ همه مردم ِ این شهر جداست من امیدم به خدا، بعد ِ خدا هم به خداست.                                       هر چه در فهم ِ تو آید آن بود مفهموم ِ تو.                         مدتها پیش آموختم، که نباید با خوک کشتی گرفت! چرا که به شدت کثیف میشوی و مهم تر از آن این که خوک از این کار لذت می برد. بحث کردن با "احمق" هم دقیقا همینطور است.

برا من میخونی این ماه باردار بشم

اسمم سواد

منم برات دعا میکنم ایشالله فردا  اونی ک میخوای بشه 

حضرت مادر هدیه شماست برام نگهش دار☀️                         🌺و قل ربّ اَنْزلني مُنْزلاً مبارکاً و اَنت خیرالْمُنزَلین🌺                                                                                        انقدر بزرگه تنهایی این «زن» که حتی تو دریا نمیشه غرقش کرد

خانما میشه دعا کنید فردا که میرم سر کار دخترم بی تابی نکنه..بدجور این ۳روز بدعادت شده تا از پیشش تکون میخورم  گریه می‌کنه 

همچون تولد کودکی در هواپیمای در حال سقوط، ما در پایان آغاز شدیم...