2777
2789
سرگیجه دارم بی حوصلم هستم دلم فیلم میخواد ولی الان همه دارن تلویزیون میبینن لپ تابمم باهام نیست☹

فشارم پایینه دارم خیارشور میخورم بیاد بالا

آخرین پرنده را هم رها کرده‌ام ؛ اما هنوز غمگینم چیزی در این قفس خالی هست که آزاد نمیشود✨🕊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم یکم خوابم میاد ولی الان وقت خواب نیست مرغ الان میخوابه

میدونم من خودم سه چهار صبح میخابم ولی دیشب اصلا نخوابیدم از دیروز ساعت ۱۰ صبح ک بیدارشدم تا الان یه کله بیدارم بازم خوابم نمیبره😫😫😫

ازما که گذشت اما..خداوحق!
اجتماعی

عه راهنمایی هستی ؟

راهنمایی رو نمیدونم ولی امتحانات ۱۲ ام( اون دو تا که استانی بودن تو تاریخ ۴ و ۶ ) لغو شدن افتادن ۱۷ و ۱۹ ام

آخرین پرنده را هم رها کرده‌ام ؛ اما هنوز غمگینم چیزی در این قفس خالی هست که آزاد نمیشود✨🕊
باردارم

به سلامتی و شادی.امیدوارم درست سالم بتونی بهش شکل بدی بچه داشتن کار خیلی خیلی خیلی خیلی  سختیه فکر نکنم هیچ کاری سختتر از بچه داری باشه

وقتی 
 خوب یک ظرف بزار کنارت    

دهنت سرویس🤣🤣🤣🤣🤣

منظورم این نبود دستشویی دارم

منظورم این بود از زیاد موندن تو رخت خواب دارم از ناحیه کلیه دچار زخم بستر میشم😂😂

ظرف بزار کنارت🤣🤣 واای خیلی خوب بود 🤣

خوب نیستم.

توروخدا واسه حل مشکلم و حفظ ابروم سوره قدرمیخونید؟😔

دوستان خواهش میکنم واسه حل مشکلم دعاکنید که زودتر حل بشه و آبروم حفظ بشه دعاکنید شر اون مزاحم اززندگیم کم بشه و به سزای کارش برسه و آرامش بزندگیم برگرده و کسی از مشکلم خبردارنشه .دعاکنید دشمن شادنشم 😔
فردا امتحان دارم حوصلم نمیشه بخونم😣

یعنی خودم یک بار ارزو به دل موندم موقع امتحان شبش خونده باشم با ارامش یک گوشه نشسته باشم همیشه اخر وقتی استرس میگرفتم تا صبح میخوندم میرفتم امتحان میدادم اکثرا هم جواب بود  یعنی با این مدل درس خوندنم بالاترین نمرم تو درسای تخصصی بود 19 20وپایینترینش 13/14  

وقتی 
سرگیجه دارم بی حوصلم هستم دلم فیلم میخواد ولی الان همه دارن تلویزیون میبینن لپ تابمم باهام نیست☹

من که هر جا برم لپ تاپم به خودم بستم یا جایی نمیرم که بخوام تو این شرایط قرار بگیرم حیف این ازادی راحتی نیست

وقتی