2777
2789

خیلی اعصابم خورده واقعا

سال دومیه که میخوام کنکور بدم ولی واقعا جونم و بالا آوردن..

از وقتی موندم پشت کنکور همه فامیل شروع کردن که با اینکه اون همه خوند هیچی نشد و فلان..

با اینکه من پرستاری و خیلی رشته های دیگه قبول بودم ولی بخاطر پزشکی موندم پشت کنکور

کاش فقط فامیل بود

بابام میگه دو سال عمرتو هدر میکنی که چی بشه؟! من توو کارت دخالت نمیکنم ولی من ازت نتیجه میخوام نه هیچی پس حواست باشه مثل پارسال نشه!!!

مامانم میگه تو فقط قبول شو هرجا بود برو امسال، 

اصلا هدف من برای هیچکس مهم نیست

بابام نگران حرف مردمه

مامانم از اون بدتر

این مردم کجان آخه درد و بدبختی منو ببینن؟ این مردم کجان که اگر اجازه بدن دهنشونو ببندن من یه دیقه واسه زندگیم تصمیم بگیرم؟

خیلی حالم بده واقعا

با این حال و روزی که برام راه انداختن اصلا نمیتونم درس بخونم

دعام کنید

بشین بخون 

انشالا پزشک شدی فامیل و اون موقع ببین الان فراموششون کن 😙🤝

یه جمله عاشقانه لُری هست که میگه: "هَرکی نارَه چی تُونی ذوقِش وِ چینَع؟"معنیش اینه که: هرکی که یه نفر مثل تو نداره دقیقا دلش به چی خوشه؟چقدر درست و قشنگ میگه ..

مردم حسودیشون کیشه میترسن نکنه امسال قبول بشی.از حسودی میگن.شما یه کاری بکن که هیچکس نکرده

آموزش خصوصی عربی در هر مقطع تحصیلی طلبه سطح۲ حوزه هستم با۴سال سابقه تدریس.آدرس ایتا arabiomidi   اگر تو دینی و منطق یا فلسفه سوالی دارین در حد توان درخدمتم.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مردم حسودیشون کیشه میترسن نکنه امسال قبول بشی.از حسودی میگن.شما یه کاری بکن که هیچکس نکرده

میخوام همینکارو کنم، ولی وقتی توو خونه ای که داری درس میخونی، کنار گوشت، پدر و مادرتم حرف بقیه رو بزنن اعصابت بهم میریزه.. مشکل من الان اینه

فامیلو میشه یکاری کرد، خونوادت وقتی حرفای اونارو بزنن...... هعی

میفهمم 

ولی تو خودت و ببین 

خودت پشت خودت باش

جا نزن 

آرزوت خیلی مهمهههه

اینکه سال اول پرستاری میوردی یعنی خیلی خوبه

یه جمله عاشقانه لُری هست که میگه: "هَرکی نارَه چی تُونی ذوقِش وِ چینَع؟"معنیش اینه که: هرکی که یه نفر مثل تو نداره دقیقا دلش به چی خوشه؟چقدر درست و قشنگ میگه ..
میخوام همینکارو کنم، ولی وقتی توو خونه ای که داری درس میخونی، کنار گوشت، پدر و مادرتم حرف بقیه رو بز ...

بهشون نمیتونی بگی؟ 

میخوام همینکارو کنم، ولی وقتی توو خونه ای که داری درس میخونی، کنار گوشت، پدر و مادرتم حرف بقیه رو بز ...

منم گذروندم.هنورم اوضاعم همینه.من کلا مامانم باهدفم مشکل داشت و داره.بقیه میگن جای تو بودیم دیگه رد داده بودیم.خیلی خوب مقاومت کردی🤣🤣

الانم بااینکه با راهم مخالفه اما باعث افتخارشم.

آموزش خصوصی عربی در هر مقطع تحصیلی طلبه سطح۲ حوزه هستم با۴سال سابقه تدریس.آدرس ایتا arabiomidi   اگر تو دینی و منطق یا فلسفه سوالی دارین در حد توان درخدمتم.

منم خستم به اندازه تموم ادمای دنیا ....

توروخدا دعام کنید بخدا دیگه کشش هیچیو ندارم دیگه نمیتونم    روحم مدام در حال گریه کردنه  

تو این شبای عزیز دعام کنید بخدا که جای دوری نمیره

انگار باید 8 میلیارد ادم تو این دنیا دعام کنن حالم خوب شه

عمر:زندگی اون لحظاتی نیست که نفس میکشیم دفنه! زندگی لحظاتیه که نفسمون بند میاد!/عمر:چرا نمیری؟ دفنه: چون نمیتونم! تو چرا نمیگی برو؟ عمر: چون نمیتونم! / دفنه: متوجه هستین؟زندگی پراز جداییه! بارها تصمیم میگیرین ... به جایی میرسین ... میگین خیلی خب راهه من اینه ... بعدش باز راه ها تقسیم میشه ... بارها و بارها و بارها مجبور میشین تصمیم بگیرین ... در آخر همه این تصمیمات از ما ... مامیسازه! بازم گاهی برمیگردم و با تعجب به انتخابهای خودم نگاه میکنم ... گاهی منه  اون موقع منه الان رو متعجب میکنه ولی خب زندگی با انتظار از ما برای گرفتنه تصمیماته تازه ادامه داره ... هرچی باشه مجبوریم راه بریم و نباید فراموش کرد که این راه هارو یه بار میریم و تمرین و شانس دومی نداره ... هرگز نمیدونیم که پشت در چه سورپرایزها و چه معجزه هایی منتظر ماست / این داستان ادامه داره ...
منم گذروندم.هنورم اوضاعم همینه.من کلا مامانم باهدفم مشکل داشت و داره.بقیه میگن جای تو بودیم دیگه رد ...

آفرین بهت، من یکم زود بهم میریزم وقتی اینجور چیزارو میبینم، شاید باید من بی اهمیت بشم

منم خستم به اندازه تموم ادمای دنیا .... توروخدا دعام کنید بخدا دیگه کشش هیچیو ندارم دیگه نمیتونم &n ...

عکس پروفایلتو خیلی دوست دارم، دفنه توپال :)

برات دعا میکنم

از ته دلم که خدا بهت عمیق ترین آرامش و خوشبختیو بده عزیزم

آفرین بهت، من یکم زود بهم میریزم وقتی اینجور چیزارو میبینم، شاید باید من بی اهمیت بشم

من میتونستم خیلی پیشرفت کنم...

اما بخاطر همین اخلاق مادرم خیلی عقب موندم و پیشرفت لاکپشتی داشتم

الانم اگه حرفی برای گفتن دارم بخاطر اینه که شوهرم تشویقم میکنه و سرعت پیشرفتمو برده بالا

عکس پروفایلتو خیلی دوست دارم، دفنه توپال :) برات دعا میکنم از ته دلم که خدا بهت عمیق ترین آرامش و ...

منم برای تو ان شاالله خانم دکتر بشی باعث افتخار بشی

اینم تقدیم به قشنگیات

عمر:زندگی اون لحظاتی نیست که نفس میکشیم دفنه! زندگی لحظاتیه که نفسمون بند میاد!/عمر:چرا نمیری؟ دفنه: چون نمیتونم! تو چرا نمیگی برو؟ عمر: چون نمیتونم! / دفنه: متوجه هستین؟زندگی پراز جداییه! بارها تصمیم میگیرین ... به جایی میرسین ... میگین خیلی خب راهه من اینه ... بعدش باز راه ها تقسیم میشه ... بارها و بارها و بارها مجبور میشین تصمیم بگیرین ... در آخر همه این تصمیمات از ما ... مامیسازه! بازم گاهی برمیگردم و با تعجب به انتخابهای خودم نگاه میکنم ... گاهی منه  اون موقع منه الان رو متعجب میکنه ولی خب زندگی با انتظار از ما برای گرفتنه تصمیماته تازه ادامه داره ... هرچی باشه مجبوریم راه بریم و نباید فراموش کرد که این راه هارو یه بار میریم و تمرین و شانس دومی نداره ... هرگز نمیدونیم که پشت در چه سورپرایزها و چه معجزه هایی منتظر ماست / این داستان ادامه داره ...