خانما من ۱۴ روز قبل امپول hcg تزریق کردم یعنی روز ۱۷ سیکل که فولی ۲۲داشتم امروز موعدمه سیکلام ۳۱روزست معمولا دو روز قبل پری لک بینی داشتم که ندارم تا الان خداروشکر و اینکه شش روز بعد تزریق نوک سینه هام درد میکنه تا الان قبلا موقع پری کل سینه هام درد میکرد صب دوتا بی بی ویتاسین زدم هاله ی خیلی خیلی ضعیف داشت الانم با ادرار رقیق بود بی بی وندفو زدم اولش دیدم منفیه انداختم دور بعد یه ربع رفتم دیدم هاله ی خیلی خیلی ضعیف داره و هرچه بیشتر میگذشت هالش رنگش بیشتر شد ممکنه باردار باشم؟شما چند روز بعد از تزریق امپول پریود شدین؟
اگه به من باشه ستاره های آسمونو براش میکنم فرش زیر پاش 😍
وااا هر دو مثبته میگم دیگه بهتر از هر چیزی آزمایش دادنه
اره ... حالا دوستم میگه با این بی بی چک که هاله نیست قشنگ مثبته احتمالا باردار بودی ولی بارداری شیمایی.. چون بعداز این جریان بلافاصله رفتم سونو چون یه عده میگفتن از کیسته شاید ک مثبت شده ولی دکی گفت همه چیت اوکیه خداروشکر سالم و اوضاع رحمت و تخمدونات خوبه..
هر زمانی فالی گرفتم غم مخور آمد ولی، این امید واهی حافظ مرا بیچاره کرد!
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اره ... حالا دوستم میگه با این بی بی چک که هاله نیست قشنگ مثبته احتمالا باردار بودی ولی بارداری شیما ...
منم کلی بی بی چکام مثبت کاذب میشد اما الان تنها امیدواریم اینه که میگم تا الان که موعدم بود و پری نیومده ونوک سینه هام درد داره شاید خبریه این ماه لتروزل وکلومیفن خوردم باهم
نه عزیز..به بچه دارم.. دوتا اون یکی سقط شد.. یکیش توی ۱۳ هفته و ۳ روز ایست قلبی کرد بخاطر ترس بدی که کردم .. که الان از همون ۱۰ ماه میگذره.. من الان تقریبا هشت ماهه اقدامم ولی نشده
خدا حفظشون کنه انشاالله همین ماه خدا یه نینی خوشگل نصیبت کنه
قربونت برم عزیزم انشاالله... گفتم اگه نشه دیگه اصلا تو فکرش نباشم هروقت تو فکرش نیستم یهو میبینم پریم عقب افتاده و حاملم.. این حاملگی اخریم ک سال ۱۴۰۰ بود همینجور بود یهو به خودم اومدم دیدم سه چهار روزه نشدم ک بعد دیدم حاملم..
فدات بشم با این دعای قشنگت انشاالله که حضرت علی هم جواب منو بده هم شمارو تو این شبهای عزیز
من اون بچمو محرم بود خدا بهم داد دلم میخواست خدا تواین ماه مبارک رمضان هم دعاهاموبی جواب نزاره و به حرمت این ماه عزیزش لطفشو دوباره شامل حالم بکنه انشالله که به جفتمون نظر بکنه این ماه دیگهنوبت ما باشه 🥰🥰🥰🥰🙏🙏🙏🙏🙏