2777
2789

کاش یکی بود میومد میزد تو گوشم داد میکشید سرم موهامو میکشید میگفت پاشو برو کاراتو انجام بده دختره ی فلان فلان شده😤

خیلییی بی انگیزه و کسل شدم تازگیا

انقدر کار دارم که حتی یه ثانیه نباید بیکار بمونم ولی همش سرم تو گوشیمه😤😤

چیکار کنم که انگیزه بگیرم از تختم بیام پایین؟؟؟

Ring through my ears and sting my eyes, your Spanish lullaby 💕

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مجردی

مامانه کوچولوی یه گیلاس و آلبالو کوچولو 😍 ..اگه بارداری یا زایمان کردی حتما تاپیک مخصوص باردارامو بخون🙂تاپیک روزمرگی هامو بخون تا روحت شادشه😂😉
وای خدا  مشکل منم همینه  آخرش همه کارام انباشته میشه دقیقه ۹۰ هول هولکی

دقیقا

بعد فکر کن کمالگرا هم هستم دارم دق میکنم یعنی 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

من دنبال یه نفرم که باهم شروع کنیم به کارامون برسیم پایه ای؟

مثلا ی کاری ؟

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○

من از همه بترم،این ترم رسما همه درسارو می‌افتم

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○

انگیزه رو از زندگیت حذف کن، ما از بچگی اینطور ذهنمون شرطی شکل گرفته که اگر انگیزه انجام کاری نباشه اون کار انجام نمیشه. شما باید انگیزه رو حذف کنین اون موقع تغییر رو توی زندگیتون به وضوح میبینین.

بله وای شما همسن منی دو تا بچه داری؟؟؟ چجوری به کارات میرسی؟؟؟ 🥴🥴

من یه مامان مستقلم درواقع 210سالمه 😂

مامانه کوچولوی یه گیلاس و آلبالو کوچولو 😍 ..اگه بارداری یا زایمان کردی حتما تاپیک مخصوص باردارامو بخون🙂تاپیک روزمرگی هامو بخون تا روحت شادشه😂😉
من از همه بترم،این ترم رسما همه درسارو می‌افتم

منم

خر‌شدم 20 واحد برداشتم مثه خر گیر کردم تو گل فکر کنم فقط ۲ تا عمومی رو پاس کنم

من با برنامه رو دنبال کن. 

⭕ﻭ ﻫﺮ ﻛﻪ ﺍﺯ ذکر ﻣﻦ(نماز و قرآن) ﺭﻭﻯ ﺑﮕﺮﺩﺍﻧﺪ، ﺑﻰ ﺗﺮﺩﻳﺪ ﺯﻧﺪﮔﻰ ﺳﺨﺘﻰ❌  ﺧﻮﺍﻫﺪ ﺩﺍﺷﺖ ﻭ ﺭﻭﺯ قیامت 🚫ﻧﺎﺑﻴﻨﺎ🚫 ﻣﺤﺸﻮﺭﺵ ﻣﻰ ﻛﻨﻴﻢ⭕➡️ ۱۲۴ طه💢 ما ابد در پیش داریم. بخاطر ۱۰۰ سالِ دنیا، ابد رو خراب نکنیم.اگه مشکل داری اعتمادرو بخون. تاپیکرزق و روزیو تاپیک تاپیک آرامش