این شمارشوبده با حرف بیارمش غلامیت نشد با تهدید نشد با مشت و لگد🤨😂
اون لحـظه که آدما باهات کاری میکنن که حالت از سادگـیت بهم میخوره دقیقا همون لحظـه یه آدم دیـگهٔ میشی !ببین من بدترین آدم روی زمین هم که بشم بازم متوجه نمیشم کدوم قسمتش میتونه به تو ربط داشته باشه😏🤞آقایون نامحترم برید به همون خوار و مادرتون درخواست دوستی بدین😡
سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱
بابا من کل نی نی سایتو شیرینی میدم واسه همتون شارژ میفرستم فقط دعا کنین برسم😂😂😂
ای ممد خیر ندیده تو کوجیییی؟
تمایلی به صحبت با آدمای مذهبی / فمنیست / کهنه فکر / روشعنفکر امروزی نیست ،ریپلی نزن ❌️رهحمت له دل نماوه
چاو رههش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱
اینجا همه 14سالگی ازدواج کردن 16 سالگی باردار بودن 😂
نعععع اشتباه میگی....همه از ۱۳ سالگی خواستگار داشتن ۱۴ سالگی با اونی که پاشنه درو کنده عقد کردن...۱۶ سالگی ازدواج کردن همون موقعم حامله شدن...یه مادر شوهر و یه جاری و دوتا خواهرشوهر عفریته هم دارن 😂✌️
یکی 26 دومی 30 اما اگر برگردم عقب هر دو رو بالای 30 به دنیا میارم خیلی لذت بخش تر هست چون هم جوونی هم پخته از لحاظ عقلی و این دو مورد حاملگی رو لذت بخشتر میکنه