2777
2789

بچه ها میدونستین تعداد بستری افرادی که خودکشی و خودزنی بعد از مصرف قرص زولپیدم داشتن ، داره میره بالا ؟؟

اونایی ک قرص خواب زولپیدم میخورین ، خیلی احتیاط کنین

چون یکی از عوارض زولپیدم ، توهم خیلی شدید هس

فردی رو میشناسم که میگفت صبح از خواب بیدار شده بود و دید رویه دستش تیغ کشیده شده و غرق تو خون بوده 

در حالی ک اصلا یادش نمیومد ک چه اتفاقی براش افتاده

اصلا یادش نمیومد ک شب قبلش خودزنی کرده بود

ممکنه این قرص رو بخوری و یهو ببینی وسط خیابون نشستی داری لاستیک ماشینارو تمیز میکنی 

یا یهو ببینی به علت خودکشی ، بیمارستان بستری شدی  ولی اصلا یادت نیاد که چه زمانی خودکشی کردی

من پرستارم ، خودم عارضه این دارو رو دقیق میدونستم ، ولی اینقد خسته بودم که گفتم یکی ازین قرص بخورم ک فقط بخابم

ولی از شانس بدم ، این قرص رو خوردم و به شکل غیر ارادی رفتم پیش خانوادم و هرچی راز کثیفی ک تویه زندگیم داشتم رو از سیر تا پیاز براشون تعریف کردم ، فقط آبرو ریزی برام داشت

خلاصه اینکه مراقب توهم بعد از مصرف این خواب آور باشین

تجربیاتی بعد از مصرف این دارو داشتین؟ 

بگین ک به بقیه کمک کنیم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خیلی بد خواب بودم تقریبا یکسال و نیم پیش خوردم واقعا رگمو زده بودم و وقتی تو بیمارستان چشامو باز کردم شوکه شدم ک چرا اینجام ولی من واقعا نمی‌دونستم بعد که فهمیدم دیگ نخوردم اصلا اون دکتری که واسم تجویز کرد نگفت عوارض داره

سرترالین اتفاقا از عوارضش بی خوابی هست چطور شما دچار خواب آلودگی میشید؟ 🤔

نه برعکس من خوردم و واقعا همیشه گیج و منگ یه حالت گنگ بین زمین و آسمون که نمیدونی خوابت میاد یا نه دوست داری بخوابی نمیشی ی وضع داغون

نه برعکس من خوردم و واقعا همیشه گیج و منگ یه حالت گنگ بین زمین و آسمون که نمیدونی خوابت میاد یا نه د ...

عجیبه شاید یه داروی دیگه هم میخورید و تداخل دارویی داره چون تمام کسانی که دیدم اگر دیر وقت سرترالین رو بخورن دچار بی خوابی میشن 

سرترالین که شادی آور و ضد اضطراب و افسردگی هست، البته در ابتدا مصرف حال آدم رو بدتر میکنه ولی بعد ۱ ...

افسردگی روکه داشتم ازعوارض مصرف سرترالین خودکشی هم هست البته من چون من افسردگی شدیدداشتم وشرایط روحیم مناسب نبود به اون مرحله رسیدم

جنگل سوخته راوعده باران ندهید...